Donderdag in Marble Mania: Nick & Simon en Kees Tol strijden om de knikkers

Donderdag in Marble Mania: Nick & Simon en Kees Tol strijden om de knikkers
Wie gaat er met het meeste geld vandoor?

Kijktip :

Na de geweldige start van Marble Mania op SBS6, met bijna 1,4 miljoen kijkers voor de eerste aflevering op 21 januari, hoopt de zender dat succes deze week voort te zetten. Donderdagavond strijden de Volendamse vrienden Simon Keizer, Nick Schilder en Kees Tol met én om de knikkers.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Spectaculaire banen
Net als in de eerste week krijgen we in Marble Mania weer de meest spectaculaire banen te zien. Nick, Simon en Kees strijden alle drie met een eigen kleur (geel, rood en blauw), waarmee ze de verschillende opdrachten zo goed mogelijk proberen te volbrengen - en als eerste over de finish te komen. Dat is echter niet altijd even makkelijk: er zitten ook banen bij waar je het vooral van geluk moet hebben.

Lees verder onder de video's.

Goed doel
Door in de verschillende spellen goed te presteren verdienen de Volendammers extra knikkers voor in de grote finale, waardoor ze een grotere kans hebben op een hoog geldbedrag. Het geldbedrag dat ze uiteindelijk winnen, gaat naar een door henzelf gekozen goed doel. Uiteraard is Winston Gerschtanowitz weer van de partij om alles "in goede banen" te leiden en worden de spellen van enthousiast commentaar voorzien door Jack van Gelder.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Marble Mania: Nick & Simon en Kees Tol strijden om de knikkers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier