Volledige docuserie Mega Metro is donderdag 28 januari te zien op RTL Z

Volledige docuserie Mega Metro is donderdag 28 januari te zien op RTL Z
Speciale docu-avond over metrotunnel

Kijktip :

Ben je een liefhebber van documentaires over gigantische bouwprojecten en indrukwekkende constructies? Dan zit je donderdag 28 januari goed bij RTL Z. Daar wordt de volledige, vierdelige documentaireserie Mega Metro uitgezonden.

Metrotunnel
In de vier afleveringen volgen we de bouw van de langste metrotunnel van Australië. Het wordt een gigantisch infrastructuurproject, want er moet maar liefst 66 kilometer spoor worden aangelegd. Hier grenzen niet minder dan 31 metrostations aan. Bovendien loopt het spoor recht onder het Centraal Station en de beroemde haven van Sydney door.

Lees verder onder de video's.

40.000 werknemers
Gedurende de documentaireserie leven we mee met de bouw van de enorme metrotunnel op de voet, met alle tegenslagen van dien. Naast fraaie beelden van de bouw komt ook een aantal van de maar liefst 40.000 mannen en vrouwen die helpen om dit megaproject te verwezenlijken, aan het woord. Hoe ervaren zij de bouw van de langste metrotunnel van Australië?

De vierdelige documentaireserie Mega Metro is op donderdag 28 januari van 20.30 uur tot en met 00.20 uur te zien op RTL Z. Lees hier op welk kanaal RTL Z te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Volledige docuserie Mega Metro is donderdag 28 januari te zien op RTL Z of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier