Recensie: Penguin Bloom is waargebeurd drama met vogel als stralend middelpunt

Recensie: Penguin Bloom is waargebeurd drama met vogel als stralend middelpunt
Met Naomi Watts en Andrew Lincoln

Film :

Vanaf 27 januari staat de film Penguin Bloom op Netflix. Een grote verrassing dat The Walking Dead-ster Andrew Lincoln naast topactrice Naomi Watts nu opeens in een dramafilm zit. Een zwaar ongeluk, een vogel, en een druk gezin: Leer de familie Bloom kennen. Lees hier de filmrecensie van Penguin Bloom.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Acceptatie, schuldgevoel en een ekster
Het verhaal gaat over Sam Bloom. Ze was ooit betrokken bij een ongeluk dat ze maar nipt wist te overleven. Sindsdien moet ze verlamd door het leven. Wanneer zij en haar echtgenoot Cameron op een gewonde ekster stuiten, besluiten ze deze te adopteren. Deze bijzondere vogel zal de levens van het familie Bloom fundamenteel veranderen.

Actrice Naomi Watts en Andrew Lincoln in de film 'Penguin Bloom'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Actrice Naomi Watts is van vele markten thuis, maar het genre 'drama' is wel op haar lijf geschreven. Zo maakte ze in 2012 grote indruk in de tsunami-rampenfilm The Impossible. In deze luxe waargebeurde 'woensdagavond'-dramafilm laat ze ook weer zien wat voor vakvrouw ze eigenlijk is. De film bevat absoluut een paar kippenvel momenten, maar het grote gevaar ligt op de loer. Het kabbelt allemaal maar wat voort en een echte climax in de finale blijft uit. Liefhebbers van waargebeurd drama hebben een aardige film voor de boeg, met als kers op de taart een getrainde ekster die absoluut de show steelt. Drie sterren.

Cast
Naast Naomi Watts (Mulholland Drive) en Andrew Lincoln (The Walking Dead) is ook Jacki Weaver (Bird Box) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Glendyn Ivin (Last Ride).

Vanaf 27 januari 2021 is de film Penguin Bloom te streamen in jouw huiskamer. Genre: Drama. Tijdsduur: 95 minuten. IMDb-score 6,4.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV