Recensie: Jiu Jitsu met Nicolas Cage is bizar slechte B-film in Predator-stijl

Recensie: Jiu Jitsu met Nicolas Cage is bizar slechte B-film in Predator-stijl
Potje knokken met ninja nunchaku's, werpsterren en samoeraizwaarden

Film :

Sinds 26 januari staat de film Jiu Jitsu op Netflix. Met goede moed beginnen we aan een film met Nicolas Cage in de hoofdrol om uiteindelijk toch te beseffen dat dit een bizar slechte copycat is van de sciencefictionfilm Predator. Lees hier de filmrecensie van Jiu Jitsu.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
Een groep van stoere, deskundige Jiu Jitsu-strijders wordt elke zes jaar geconfronteerd met buitenaardse indringers in een gevecht om de Aarde. Wylie (Nicolas Cage) en zijn team van Jiu Jitsu-vechters werken samen met ene Jake om de levensgevaarlijke Brax te verslaan.

Actrice Marie Avgeropoulos in de film 'Jiu Jitsu'

Beoordeling van Gids.tv: ★
Eerlijk is eerlijk: als je zin hebt in hersenloos vechten dat aan de lopende band doorgaat, zit je met deze actie- sciencefictionfilm geramd. De werpsterren vliegen je om de oren, en de vechtscènes zijn nog best vermakelijk (daarom toch één ster). De special effects zijn zeer matig en het verhaal is om te janken. Voor de echte fans van Nicolas Cage is dit een dikke guilty pleasure, want alleen al het praten tijdens het vechten is één groot fout feest. Misschien nu al de slechtste film van dit jaar op Netflix, waarbij je je afvraagt: waar komt Cage de volgende keer weer mee?

Cast
Naast Nicolas Cage (Primal) en Alain Moussi (Kickboxer: Vengeance) zijn ook Frank Grillo (The Purge: Anarchy) en Marie Avgeropoulos (Dead Rising: Endgame) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Dimitri Logothetis (Wings of the Dragon).

Vanaf 26 januari 2021 is de film Jiu Jitsu te streamen in jouw huiskamer. Genre: Actie, Sciencefiction, Fantasie. Tijdsduur: 102 minuten. IMDb-score: 2,9.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV