Nieuw programma Danny's wereld met Danny Ghosen start donderdag op NPO 2

Nieuw programma Danny's wereld met Danny Ghosen start donderdag op NPO 2
Programmamaker bezoekt moeilijk toegankelijke groepen

Kijktip :

Vanaf donderdag 28 januari is op NPO 2 het nieuwe programma Danny's wereld te zien. Hierin doet Danny Ghosen opnieuw verslag van de problemen en spanningen in de samenleving, op plekken of bij groepen die normaal gesproken moeilijk toegankelijk zijn.

Danny's wereld gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onzichtbaar
Vanwege de thema's in Danny's wereld is het te zien als de opvolger van Danny op straat, waarin Ghosen ook al in gesprek ging met de buitenstaanders in de Nederlandse samenleving. Nu gaat Ghosen op zoek naar waar het wringt in onze maatschappij. Hij spreekt mensen die moeilijk toegankelijk en vaak zelfs onzichtbaar zijn voor het grote publiek. Verder ontmoet hij mensen die de grens opzoeken en mensen die zich buitengesloten voelen.

Mensenhandel
In Danny's wereld komt er een breed scala aan onderwerpen en personen voorbij: van de nieuwste designerdrugs en slachtoffers van mensenhandel tot verspreiders van nepnieuws, dat tegenwoordig een veelbesproken onderwerp is. Ghosen benadert de mensen met een open vizier en deinst niet terug als het bedreigend wordt. Zo weet hij de problemen bloot te leggen en komt hij te weten waar die vandaan komen.

Danny's wereld is vanaf donderdag 28 januari wekelijks om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Danny's wereld terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Danny's wereld met Danny Ghosen start donderdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier