Hilarische comedy Pitch Perfect donderdag te zien op Net5

Hilarische comedy Pitch Perfect donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Na de release van Bridesmaids in 2011 waren de bobo's eindelijk overstag: films met vrouwen in de hoofdrol konden wel degelijk veel geld in het laatje brengen. Dé bevestiging kwam een jaar later, toen Pitch Perfect volle zalen trok in de bioscopen en zelfs het startschot van een hele reeks vormde. Deze hilarische comedy is donderdag te zien op Net5 en je kunt Pitch Perfect streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Twee concurrerende acapella-zanggroepen, The Barden Bellas - bestaande uit allemaal meisjes - en The Barden Treblemakers - allemaal jongens - willen het International Championship of Collegiate A Capella winnen, dat elk jaar gehouden wordt in Carnegie Hall. The Barden Bellas krijgen echter te maken met tal van persoonlijke problemen: hun zangeres Chloe heeft stemproblemen, velen van hen zijn afgestudeerd, en hun leider Aubrey probeert wanhopig de groep bijeen te houden. Dan wordt eerstejaarsstudente Beca Mitchell in de groep opgenomen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Eigenlijk biedt Pitch Perfect alles voor een fijne filmavond: veel humor, prima muziek en een uitstekende cast. Af en toe is het misschien wat flauw en het personage Fat Amy is nu misschien al wat achterhaald (zeker omdat actrice Rebel Wilson flink is afgevallen), maar dat mag de pret niet drukken. Na de release van de film scoorde Anna Kendrick overigens een gigantische hit met het nummer 'Cups (When I'm Gone)', waarmee ze en passant ook een enorme rage ontketende. Pitch Perfect 2 (2015) en Pitch Perfect 3 (2017) haalden het helaas niet bij dit origineel.

Cast
Naast Anna Kendrick (A Simple Favor) en Rebel Wilson (Jojo Rabbit) zijn ook Anna Camp (The Help) en Brittany Snow (Someone Great) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jason Moore.

Pitch Perfect (2012) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op donderdag 28 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, muziek. Speelduur: 112 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV