Woensdag in Jinek: hoofddirecteur Kindertelefoon over bizarre drukte

Woensdag in Jinek: hoofddirecteur Kindertelefoon over bizarre drukte
De gasten van woensdag 27 januari

Kijktip :

Elke generatie heeft het op haar eigen manier zwaar tijdens deze coronatijd. Nu blijkt het dat de Kindertelefoon roodgloeiend staat de laatste weken. Directeur Roline de Wilde vertelt over het soort gesprekken die er gevoerd worden. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - woensdag 27 januari

  • De Kindertelefoon staat roodgloeiend. De vrijwilligers voeren andere gesprekken dan normaal met kinderen tijdens de tweede lockdown. Directeur Roline de Wilde en vrijwilliger Dominique Bekke schuiven vanavond aan.
  • Het lijkt vanavond redelijk rustig in Nederland, maar hoe voorkomen we nieuwe rellen? En moeten we oudere mannen met overgewicht eerder vaccineren om de zorg te ontlasten? Vanavond bespreken we het met politiechef Willem Woelders en SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen en ic-arts Peter van der Voort.
  • We kunnen op dit moment niet naar restaurants of naar de sportschool, maar één ding kunnen we wel en dat doen we dan ook massaal: wandelen! We gaan het erover hebben met fervent wandelaars Miljuschka Witzenhausen, Aaf Brandt Corstius, Daphne Bunskoek en Rayen Panday.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: hoofddirecteur Kindertelefoon over bizarre drukte of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier