Vrijdag 29 januari in De Alleskunner: ballon hooghouden en wijnbal likken

Vrijdag 29 januari in De Alleskunner: ballon hooghouden en wijnbal likken
Kandidaten krijgen bizarre opdrachten voor de kiezen

Kijktip :

De strijd in De Alleskunner gaat ook deze vrijdag weer door. Het deelnemersveld is inmiddels geslonken tot zestig van de honderd kandidaten. Deze week moeten opnieuw tien mensen het spel verlaten.

De Alleskunner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bizarre opdrachten
Net als elke week krijgen de deelnemers tien opdrachten voor de kiezen, die soms tamelijk bizar zijn. Toch is de opzet elke keer weer even simpel: de slechtste kandidaat valt af. Iedereen zal dus alles op alles zetten om geen laatste te worden. Zo gaat het de komende weken verder, tot er in de finale nog twee kandidaten over zijn die om de hoofdprijs strijden.

Wijnbal
De tien opdrachten van deze aflevering sleuren de deelnemers weer van hot naar her. Ze moeten een ballon zo lang mogelijk hooghouden, en daarna wordt de vaste hand van de kandidaten getest bij het zenuwslopende dominospel. Ook zien we hilarische beelden wanneer de kandidaten zich rot likken aan een wijnbal.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 29 januari in De Alleskunner: ballon hooghouden en wijnbal likken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier