Nieuwe miniserie The Pembrokeshire Murders start vrijdag op België Eén

Nieuwe miniserie The Pembrokeshire Murders start vrijdag op België Eén
Misdaadserie is gebaseerd op waargebeurd verhaal

Kijktip :

Vanaf vrijdag 29 januari zendt België Eén de gloednieuwe Britse miniserie The Pembrokeshire Murders uit. De drie originele afleveringen zijn iets verknipt om er twee langere uitzendingen van te maken. De serie is enkele weken nadat die op de Engelse televisie werd uitgezonden al te zien op Eén.

Seriemoordenaar
The Pembrokeshire Murders is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De jacht op de meest beruchte seriemoordenaar van Wales staat centraal in de twee lange afleveringen van deze en volgende week vrijdag. In 2006 keert detective Steve Wilkins terug naar de streek Pembrokeshire, in het zuidwesten van Wales. Hier heropent hij een onopgeloste dubbele moordzaak.

Hoofdverdachte
Al snel ontdekt Wilkins een link met twee andere onopgeloste misdaden, maar de hoofdverdachte, John William Cooper, zit al sinds 1998 vast voor een reeks gewapende overvallen. Mocht Steve het inderdaad bij het rechte eind hebben, dan is Cooper niet zomaar een moordenaar - maar een seriemoordenaar. Het team moet bewijs vinden voor hij voorwaardelijk vrijkomt.

De miniserie The Pembrokeshire Murders is op vrijdag 29 januari en vrijdag 5 februari om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe miniserie The Pembrokeshire Murders start vrijdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier