Jubileumuitzending Verborgen verleden met Simone Kleinsma zaterdag te zien op NPO 2

Jubileumuitzending Verborgen verleden met Simone Kleinsma zaterdag te zien op NPO 2
De honderdste aflevering

Kijktip :

De NTR heeft op zaterdag 30 januari een feestje te vieren. Dan is de honderdste aflevering van het programma Verborgen verleden te zien op de zender. Actrice, musicalster en zangeres Simone Kleinsma heeft de eer om het onderwerp van deze aflevering te zijn.

Verborgen verleden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Amsterdam
Uiteraard legt Kleinsma, één van de grote iconen uit de Nederlandse entertainmentindustrie, hetzelfde pad af als haar voorgangers. Ze neemt een duik in haar familiegeschiedenis en zoekt met behulp van experts uit wie haar voorouders waren. En net als Kleinsma zelf blijken veel van haar voorouders uit onze hoofdstad Amsterdam te komen.

Zeevaarders
In de stad aan het water zochten migranten uit de hele wereld hun geluk en tijdens haar zoektocht stuit Kleinsma op armoelijders, overspelige types, zeevaarders én haar artistieke wortels. Ze ontdekt dat verdriet en geluk van alle tijden zijn wanneer ze door de familiekroniek van haar voorouders bladert.

Verborgen verleden is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jubileumuitzending Verborgen verleden met Simone Kleinsma zaterdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV