Donderdag in Jinek: Artis-directeur Rembrandt Sutorius over pijnlijk afscheid leeuwen

Donderdag in Jinek: Artis-directeur Rembrandt Sutorius over pijnlijk afscheid leeuwen
Dit zijn de gasten van donderdag 28 januari

Kijktip :

De gasten in Jinek van donderdag 28 januari

  • De coronacrisis dwong Artis-directeur Rembrandt Sutorius tot het nemen van een pijnlijke beslissing: de dierentuin moet afscheid nemen van hun drie leeuwen.

  • Het is onrustig in Nederland. Terwijl de regering een controversiële avondklok invoert, braken in heel Nederland rellen en plunderingen uit. De hoofdredacteuren van de drie grootste kranten van Nederland reflecteren op een tijd waarin ook journalisten zelf steeds vaker doelwit van de onrust zijn. Aan tafel: Pieter Klok, Paul Jansen en Hans Nijenhuis.

  • Het vaccineren in Nederland gaat traag. Ondertussen bungelt Nederland onderaan de Europese ranglijst. In totaal zijn er zo'n 200.000 mensen gevaccineerd. Hierover praten we door met Ernst Kuipers.

  • Afgelopen maandag werd bekend dat door een privacylek bij de GGD, de gegevens van miljoenen Nederlanders in handen van criminelen zijn beland. Nu blijkt dat de GGD al langer op de hoogte was van de misstanden. Journalist Daniël Verlaan bracht het verhaal aan het licht en is vanavond te gast.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Artis-directeur Rembrandt Sutorius over pijnlijk afscheid leeuwen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier