Maandag 31 januari in URK! - kerkdiensten vanuit huis vanwege corona

Maandag 31 januari in URK! - kerkdiensten vanuit huis vanwege corona
De pandemie bereikt ook het vissersdorp

Kijktip :

Op SBS6 is maandagavond een nieuwe aflevering van de realityserie URK! te zien. Het vissersdorp is nu meer in het nieuws dan ooit, vanwege de rellen en de in brand gestoken teststraat. Er wordt echter ook geleden onder het coronavirus, dat allerlei consequenties heeft voor de bevolking.

URK! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kerkdiensten
Want hoewel URK! al enige tijd geleden is opgenomen, heeft de pandemie daar ook zeker voet aan de grond gekregen. De strenggelovige gemeenschap moet zelfs rigoureuze stappen ondernemen om het geloof te blijven belijden: de zondagse kerkdiensten moeten ze noodgedwongen vanuit de woonkamer volgen.

Lees verder onder de video's.

Zeeman
Verder zien we hoe de drie musketiers Ab, Fred en Teun een bonte, bourgondische avond in het zuiden des lands beleven en hoe visbezorger Tony weer het water op moet. Hij heeft namelijk alles, behalve zeebenen - schuilt er dan toch een zeeman in hem? Ook heeft Mathilde na een gezamenlijke fotoshoot een buitenproportionele verrassing voor tweelingzus Gerda.

URK! is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag 31 januari in URK! - kerkdiensten vanuit huis vanwege corona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier