Groots actiespektakel The Hunger Games zie je maandag op Net5

Groots actiespektakel The Hunger Games zie je maandag op Net5
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Hoewel Jennifer Lawrence uitstekend overweg kan met serieuze drama's (ze heeft al vier Oscarnominaties op zak, waarvan er één werd verzilverd) deinst ze ook niet terug voor immense franchises. Ze schitterde in de X-Men-films, maar is waarschijnlijk het bekendste vanwege haar rol als Katniss Everdeen in The Hunger Games. Deel één is maandag te zien op Net5 en je kunt The Hunger Games streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten deze districten één jongen en één meisje, tussen twaalf en achttien jaar oud, afvaardigen om deel te nemen aan de legendarische Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Slechts één van de 24 deelnemers kan overleven. Wanneer haar zusje wordt uitgekozen, neemt de zestienjarige Katniss Everdeen vrijwillig haar plaats in.

Beoorrdeling Gids.tv: ★★★★
Terugkijkend was 2012 hét jaar van Jennifer Lawrence, die door haar enorme sterrenstatus al snel de bijnaam "JLaw" kreeg - een verbastering van J. Lo, de bijnaam van Jennifer Lopez. The Hunger Games was een gigantisch kassucces en vormde het startschot van een succesvolle franchise, maar in 2012 speelde Lawrence ook in Silver Linings Playbook, de film die haar haar (voorlopig) enige Oscar opleverde. In The Hunger Games kun je, naast Lawrence, genieten van een enorme sterrencast, veel actie en een spannend verhaal.

Cast
Naast Jennifer Lawrence (American Hustle) en Josh Hutcherson (The Disaster Artist) zijn ook Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) en Elizabeth Banks (Pitch Perfect) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Gary Ross.

The Hunger Games (2012) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op maandag 1 februari om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, thriller. Speelduur: 142 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Groots actiespektakel The Hunger Games zie je maandag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV