Vrijdag in M: Hugo de Jonge onder vuur om vaccinaties, premier Mark Rutte niet?

Vrijdag in M: Hugo de Jonge onder vuur om vaccinaties, premier Mark Rutte niet?
De gasten van vrijdag 29 januari

Kijktip :

Vrijdag worden bij de talkshow M weer allerlei onderwerpen besproken. Zo laten gasten hun licht schijnen op de (demissionaire) posities van Hugo de Jonge en Mark Rutte. De minister ligt behoorlijk onder vuur om zijn coronabeleid, terwijl de premier ermee weg lijkt te komen…

Lees verder onder de video's.

De gasten in M - vrijdag 29 januari

  • De (onduidelijke) vaccinatiestrategie zorgt voor steeds meer onrust, het geduld in de Tweede Kamer begint op te raken. Eén iemand lijkt het coronatijdperk nog altijd ongeschonden door te komen, dat is demissionair premier Mark Rutte. Zijn rechterhand in de corona-aanpak, demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge heeft het momenteel een stuk minder makkelijk… In M wordt dit onderwerp besproken het met kinderarts en OMT-lid Károly Illy, Tweede Kamerlid van de PvdA Attje Kuiken en Volkskrant columnist Kustaw Bessems.
  • M gaat vijftig jaar terug in de tijd naar het magische muziekjaar 1971! En om het weekend feestelijk te starten trakteren Ricky Koole, Bertolf en Stephanie Struijk alledrie op een optreden! Ze zingen nummers van Carole King, Joni Mitchell en James Taylor.
  • De Rolling Stones brachten 'Sticky Fingers' uit en verschillende Beatles gaan door met hun solo-carrières, kortom: 1971 was muzikaal gezien een magisch jaar. Maar er was één specifieke plek waar veel artiesten uit die tijd naartoe gingen: Los Angeles! Samen met Leo Blokhuis en Jamai Loman duikt M de geschiedenis in.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in M: Hugo de Jonge onder vuur om vaccinaties, premier Mark Rutte niet? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier