Derde ronde-partij Kiki Bertens op Australian Open live op Eurosport

Derde ronde-partij Kiki Bertens op Australian Open live op Eurosport
Nederlandse voor het eerst naar derde ronde

Sport

Kiki Bertens heeft voor het eerst in haar loopbaan de derde ronde van de Australian Open bereikt. De 26-jarige Westlandse rekende in twee sets (7-6, 6-0) af met de Amerikaanse Nicole Gibbs en treft nu Caroline Wozniacki. Die wedstrijd wordt live uitgezonden op Eurosport.

Bertens nam vijfmaal eerder deel aan de Australian Open en reikte niet eerder zo ver in het enkelspel in Melbourne. In de derde ronde wacht vrijdag met Caroline Wozniacki een zware kluif. De Deense is de nummer twee van de wereldranglijst. Bertens speelt de laatste wedstrijd op het centre court, de Rod Laver Arena. Om 09:00 uur begint eerst de mannenpartij Kyrgios - Tsonga. Daarna komt Bertens in actie tegen Wozniacki.

Kiki Bertens

Eurosport heeft voor de komende vijf jaar de exclusieve uitzendrechten voor alle Grand Slam-toernooien, behalve Roland Garros (dat ook door de NOS wordt uitgezonden). Via Eurosport 1 en 2 op televisie en de Eurosport Player online kun je letterlijk iedere wedstrijd op de Australian Open live volgen. Het commentaar bij de wedstrijden komt onder anderen van de drie voormalig proftennissers Kristie Boogert, Mariƫtte Pakker en Sabine Appelmans.

Kiki Bertens is overigens de enige Nederlander die nog actief is in het enkelspel. Robin Haase en Richel Hogenkamp strandden al in de eerste ronde in Melbourne. Bekijk hieronder de hoogtepunten uit de tweede ronde-partij van Bertens, de Nederlandse nummer 31 van de wereld, tegen de veel lager geklasseerde Amerikaanse Gibbs.

De derde ronde-partij Bertens - Wozniacki is vrijdag 19 januari live te zien bij Eurosport. Het is de tweede partij na 09:00 uur Nederlandse tijd.

Tags: nederlander, live, melbourne, robin haase, kiki bertens, australian open, richel hogenkamp, caroline wozniacki, eurosport, derde ronde, 19 januari

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »