Nieuw op Netflix in week 4: The Dig, Malcolm & Marie en meer kijktips

Nieuw op Netflix in week 4: The Dig, Malcolm & Marie en meer kijktips
Kijktips voor 30 januari t/m 5 februari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Dig (nu op Netflix)

Netflix


Vlak voordat Europa uitbarst in oorlog huurt een rijke weduwe, gespeeld door Mulligan, een amateurarcheoloog (Fiennes) in, om de grafheuvels op haar landgoed te onderzoeken. Als ze een bijzondere ontdekking doen over het verleden van Engeland, gaat iedereen zich bemoeien met wat er nog meer in de aarde verborgen zou kunnen liggen. Lees hier waar je vanaf 29 januari The Dig kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Dig.

Below Zero (nu op Netflix)

Netflix


Op een eenzame weg wordt een gevangenistransport op brute wijze aangevallen. Martin, de politieagent die aan het rijden was, overleeft het drama en versterkt zijn positie terwijl de oplichters een manier zoeken om hem af te maken. Lees hier waar je Below Zero kunt kijken.

We Are The Brooklyn Saints, S1 (nu op Netflix)

Netflix


Een jeugdprogramma American Football in Brooklyn en zijn onbaatzuchtige coaches bieden een veilige haven voor kinderen om te strijden en lessen te leren die hen ver in het leven zullen brengen. Lees hier waar je We Are The Brooklyn Saints kunt streamen.

Finding Ohana (nu op Netflix)

Netflix


Een zomer op het platteland van Oahu neemt een opwindende wending voor een broer en zus uit Brooklyn wanneer een dagboek dat wijst op een lang vervlogen schat hen op een episch avontuur zet met nieuwe vrienden, en hen ertoe aanzet om opnieuw verbinding te maken met hun Hawaiiaanse erfgoed. Lees hier waar je Finding Ohana kunt kijken.

Lees hier dit weekend onze filmrecensie van Finding Ohana.

Inferno (vanaf maandag)

Netflix


Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt wakker in een Italiaans hospitaal, waar hij aan geheugenverlies blijkt te lijden. Samen met zijn dokter, Sienna Brooks, probeert hij zijn geheugen weer terug te halen. Er is wel haast bij aangezien er een psychopaat rondloopt die een wereldwijde plaag wil verspreiden. Lees hier waar je Inferno kunt kijken.

The Twilight Saga (vanaf maandag)

Netflix


Isabella Swan is een buitenbeentje en doet alles op haar eigen manier. Haar leven verandert ingrijpend als ze verliefd wordt op de knappe en mysterieuze Edward Cullen. Hij is totaal anders dan de jongens die ze tot nu toe heeft ontmoet en dat blijkt een reden te hebben; Edward is namelijk een vampier. Lees hier waar je Twilight kunt kijken.

Naast de eerste film kun je vanaf 1 februari ook The Twilight Saga: New Moon, The Twilight Saga: Eclipse, The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 en The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 2 kijken op Netflix.

Firefly Lane, S1 (vanaf woensdag)

Netflix


In de dramaserie draait het om de langdurige vriendschap tussen Tully en Kate. De twee kennen elkaar al meer dan dertig jaar. Ze hebben lief en leed gedeeld, zijn door heel wat ups en downs gegaan en hebben twee volledig andere paden gevolgd. Waar de één koos voor faam en rijkdom, koos de ander voor het huwelijk en moederschap. Bekijk hier waar je vanaf 3 februari Firefly Lane kunt streamen.

Malcolm & Marie (vanaf vrijdag)

Netflix


Malcolm en Marie zijn een stel dat net een filmpremière heeft bezocht. Onderweg naar huis begint een gesprek dat luchtig begint, maar al snel serieuzer en daarmee feller wordt. Sterker nog: het gesprek mondt uit in een discussie die hun relatie op het spel zet. Lees hier waar je vanaf 5 februari Malcolm & Marie kunt kijken.

Little Big Woman (vanaf vrijdag)

Netflix


Op Shoying's 70ste verjaardag komt ze erachter dat haar vermiste man Bochang is overleden. Het ergste is dat er een andere vrouw is die tot zijn laatste adem bij Bochang is gebleven. Lees hier waar je vanaf 5 februari Little Big Woman kunt kijken.

Snowpiercer, S2 (aflevering 2 vanaf vrijdag)

Netflix


De serie speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. Aan boord is een klassensysteem ontstaan, waarbij de lagere klasse in opstand dreigt te komen. Bekijk hier waar je Snowpiercer kunt streamen.

Strip Down, Rise Up (vanaf vrijdag)

Netflix


De film van regisseur Michèle Ohayon, genomineerd voor een Academy Award, volgt vrouwen van alle leeftijden en etnische achtergronden die trauma's en schaamte voor hun lichaamsbeeld proberen te genezen door middel van sensuele dans en gedurfde paaldanskunsten. Lees hier waar je vanaf 5 februari Strip Down, Rise Up kunt kijken.

Space Sweepers (vanaf vrijdag)

Netflix


Ruimteschip Victory is een van de vele schepen die leven van het bergen van ruimtepuin. Bemand met de geniale ruimtepiloot Tae-ho, de mysterieuze ex-ruimtepiraat Captain Jang, de ruimteschipingenieur Tiger Park en de opnieuw geprogrammeerde militaire robot Bubs, overtreft Ruimteschip Victory alle andere ruimtevegers. Lees hier waar je vanaf 5 februari Space Sweepers kunt kijken.

Grease (vanaf vrijdag)

Netflix


De Amerikaanse high-schools in de jaren vijftig worden geregeerd door rock 'n' roll en vetkuiven.
Terug op school vindt Danny dat het niet cool is om een relatie te hebben met de brave nieuweling Sandy, vooral omdat hij beschouwd wordt als de leider van de 'T-Birds', een groepje stoere jongens met leren jasjes. En het lijkt erop dat Sandy hem achteraf toch niet zo leuk en lief vindt als in de vakantie. Lees hier waar je Grease kunt kijken.

Verder op Netflix

 • Save the Last Dance (1 februari)
 • Don't Breathe (1 februari)
 • Sausage Party (1 februari)
 • Tiffany Haddish Presents: They Ready: Season 2 (2 februari)
 • Kid Cosmic, S1 (2 februari)
 • Mighty Express, S2 (2 februari)
 • All My Friends Are Dead (3 februari)
 • The Last Paradiso (5 februari)
 • Hache, S2 (5 februari)
 • Invisible City, S1 (5 februari)
 • The Truman Show (5 februari)
 • The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity (5 februari)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix in week 4: The Dig, Malcolm & Marie en meer kijktips of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier