Vanavond op tv: Spuiten en Slikken Sekstest, vorstelijke editie Heel Holland Bakt en meer

Vanavond op tv: Spuiten en Slikken Sekstest, vorstelijke editie Heel Holland Bakt en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 31 januari

Kijktip :

Vanavond starten een aantal nieuwe programma's die zeker de moeite waard zijn. Zo kun je kijken naar de Spuiten en Slikken Sekstest waarin BN'ers in de studio worden getest op hun kennis over seks, seksualiteit en genderidentiteit. Ook gaat het tweede seizoen van de Vlaamse Beau Séjour van start waarin opnieuw iemand na zijn dood zijn eigen overlijden onderzoekt. Meer zin in wat luchtigs? Dan kun je kijken naar de 'vorstelijke' aflevering van Heel Holland Bakt in het kader van de 83e verjaardag van Beatrix. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 31 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Quiz: Spuiten en Slikken Sekstest

NPO 3
20:00 uur

In de nieuwe Spuiten en Slikken Sekstest worden BN'ers in de studio en het zoom-publiek thuis getest op hun kennis over seks, seksualiteit en genderidentiteit. Presentatoren Dzifa Kusenuh,Emma Wortelboer en Jurre Geluk stellen 25 meerkeuzevragen in wat als een 'sexpeditie' genoemd kan worden. Onder andere presentator Koen Kardashion, YouTuber Nienke Plas en rapper Poke doen mee. De uitzending gaat over alle ins en outs over seks voor, tijdens en na de lockdown. Ook het aanhoudende geweld tegen LHBTQ+'ers, het doorsturen van nudes, porno versus realiteit en ook seks met consent en menstruatiekosten komen voorbij. De programmamakers vieren de vagina, omdat het zo'n geweldig orgaan is, en maken superspermasmoothies om de kwaliteit van sperma te verbeteren. Ook zijn er vragen over het beste tijdstip om het te doen en seks in de toekomst.


Heel Holland Bakt: thema is vorstelijk

NPO 1
20:25 uur

De overgebleven kandidaten van Heel Holland Bakt gaan deze week aan de slag met het thema 'vorstelijk'. Dat betekent Koninklijke Millefeuilles en Delfts blauwe taarten. Het is koud in de tent, de vorst zit in de grond en prinses Beatrix wordt deze 31 januari 83 jaar. Daarom is het thema van deze week 'vorstelijk'. Om de boel een beetje op te warmen, gaat André op zoek naar heaters, dekens en maakt hij warme erwtensoep. De bakkers beginnen het nieuwe bakweekend met een Pain Couronne; een broodkroon. Voor de technische opdracht maken ze Koninklijke Millefeuilles. Normaal zijn dat duizend laagjes van bladerdeeg, maar de Heel Holland Bakt-deelnemers gaan met chocolade aan de slag. De aflevering eindigt met een vorstelijke Delfts blauwe taart. De bakkers moeten netjes en strak werken en hun decoratievaardigheden tonen. Ze gaan hun taart namelijk beschilderen.


Nieuw: NCIS seizoen 18

NET 5
20:30 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van de Amerikaanse misdaadserie NCIS. NCIS is wereldwijd de best bekeken misdaadserie. NCIS-agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoeken in deze serie misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Aan het begin van dit achttiende seizoen proberen Gibbs en FBI-agent Fornell de leider van een drugsbende op te sporen die drugs aan Fornells dochter leverde. Het team behandelt ondertussen de zaak van een vermist kadaver uit de NCIS-autopsiekamer. De afleveringen zijn elke zondag om 20:30 uur te zien op Net5.


Nieuw: Beau Séjour seizoen 2

Eén
20:45 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de Vlaamse dramaserie Beau Séjour, waarin opnieuw iemand na zijn dood zijn eigen overlijden onderzoekt om te achterhalen wat er precies gebeurd is. In dit nieuwe seizoen gaat het om de gewezen marinecommandant Maurice Teirlinck. Hij ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van zijn zeilboot 'Beau Séjour'. Wanneer hij drijfnat wakker wordt op het strand merkt hij dat niemand hem kan horen of zien. Hij dwaalt hier nog rond als een soort levende dode. Maar waarom? Dat zijn familie hem liever kwijt dan rijk is, blijkt uit hun achteloze, soms ronduit koude reacties op zijn dood. Maurice kan zich niks meer herinneren van zijn dood en gelooft niet dat hij zelfmoord zou plegen. Ook klopt het politiedossier niet helemaal. Daarom gaat hij op onderzoek uit. De afleveringen zijn elke zondag om 20:45 uur op België Eén.


Stegeman op de Bres: huurders zijn wanbetalers

SBS 6
21:25 uur

Deze week komt Alberto Stegeman in actie om Mireille te helpen na een conflict. Ze verhuurde haar woning, maar de huurders gingen er vandoor zonder het hele bedrag te betalen. Mireille ging naar de rechter en won, maar wacht nog steeds op geld. Daardoor zit ze zelf in grote financiële problemen, zeker omdat ze niet waar de wanbetalers uithangen. Ze vraagt Alberto om dringende hulp en hij probeert de huurders te vinden. Hij moet daarvoor de grens over naar Duitsland. Als ze zijn opgespoord, volgt een hele heftige confrontatie. In dezelfde aflevering springt Alberto ook op de bres voor Sandra en Savannah. Zij hebben een ernstig conflict met hun oude werkgever. Alberto weet hem naar een locatie te lokken en verrast hem met een confrontatie, met Sandra en Savannah erbij.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV