Spider-Man mogelijk toch in nieuwe superheldenfilm van 'concurrent'

Spider-Man mogelijk toch in nieuwe superheldenfilm van 'concurrent'
Tom Hardy speelt hoofdrol in Venom

Nieuws

Sony Studios wil met Venom, een anti-held uit het de Spider-Man stripverhalen, een eigen superheldenuniversum beginnen, net als Marvel Studios met zijn Avengers-reeks. Het lijkt er nu op dat Tom Holland, die in dat Marvel-universum zit als Spider-Man, toch een opwachting maakt in deze film.

Dat meldt Collider. Jon Schnepp, een Amerikaanse tekenaar en regisseur, kwam met het nieuws. Het spreekt eerdere berichten tegen. Zo zei Marvel Studios-baas Kevin Feige eerder nog dat Tom Holland niet in Venom zou zitten, omdat de twee studio's hun filmwerelden gescheiden wilden houden. Waarom het nu toch anders lijkt te zijn, is niet bekend.

Tom Holland in Spider-Man: Homecoming

Tom Hardy (The Dark Knight Rises) speelt Eddie Brock, het alter ego van Venom. Brock is een journalist. In de stripverhalen raakt hij bezeten door een zogenoemde 'symbiote' en krijgt hij bovennatuurlijke krachten. In eerdere verhalen werkte hij samen met superhelden zoals Spider-Man, maar tegelijkertijd is hij er niet vies van om met de slechteriken op te trekken. Welke verhaallijn de film zal gaan volgen, is nog niet bekend.

De eerste afbeelding van Tom Hardy als Eddie Brock

Naast Tom Hardy, zullen ook Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) en Michelle Williams (All The Money In The World) hun opwaching maken.

Venom draait vanaf 5 oktober in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer hij in Nederland uitkomt, is nog niet bekend. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info daarover.

Tags: sony, superheld, superhelden, Venom, tom hardy, spider-man, marvel, avengers, anti-held, tom holland

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »