Zondag bij Op1: Arie Slob over heropening basisscholen, Lilian Marijnissen en meer

Zondag bij Op1: Arie Slob over heropening basisscholen, Lilian Marijnissen en meer
Dit zijn de gasten van zondag 31 januari

Kijktip :

Vanavond zitten Sven Kockelmann en Talitha Muussee aan tafel met onder meer onderwijsminister Arie Slob over de scholenopening op 8 februari. Dit zijn de andere gasten van Op1 van 31 januari.

De tekst gaat door onder de video's

De gasten in Op1 - zondag 31 januari

  • De basisscholen en de kinderopvang gaan vanaf 8 februari weer open. Dat is vandaag tijdens het Catshuisberaad besloten. Vanavond bij Op1 demissionair minister van Onderwijs Arie Slob en epidemioloog Patricia Bruijning over het weer openen van de basisscholen en de kinderopvang.
  • Haar partij stuurde het kabinet naar huis en roept al jaren dat de marktwerking in de zorg een slecht idee is. Toch weet de partij van Lilian Marijnissen daar nog niet van te profiteren in de peilingen. Vanavond bij Op1 vertelt de lijsttrekker van de socialistische partij hoe zij gaat proberen om daar verandering in te brengen.
  • Influencer Defano Holwijn houdt jongeren van de straat met zijn online show FC Avondklok. Iedere avond maakt hij voor zijn ruim 300.000 volgers een eigen live talkshow waarin hij met zowel beroemdheden spreekt, als met jongeren uit zijn eigen buurt. Zo sprak hij deze week met de tienjarige Savio, die een groot raptalent blijkt te zijn.
  • Waar Nederlanders met smart op de persconferenties van Mark Rutte wachten om over de laatste coronamaatregelen bijgepraat te worden, wachten Arabische nieuwkomers op Amer Alomari. Vanavond bij Op1 vertelt de van oorsprong Syrische Alomari, waarom het zijn persoonlijke missie is om Arabisch sprekenden in Nederland op de hoogte te houden van het laatste coronanieuws.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 24 januari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag (met uitzondering van zaterdag) rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Op1: Arie Slob over heropening basisscholen, Lilian Marijnissen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV