Vanavond op tv: documentaire Als Mara lacht, nieuwe aflevering Het Familiediner

Vanavond op tv: documentaire Als Mara lacht, nieuwe aflevering Het Familiediner
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 1 februari

Kijktip :

De tweede maand van 2021 gaat van start met een aangrijpende documentaire op NPO 2, Als Mara lacht. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Het Familiediner over een bizar incident. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 1 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Typisch Utrechtse Heuvelrug

NPO 2
19:20 uur

De nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch speelt zich de komende drie weken af op de Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is een groene oase van rust en ruimte in het hart van ons land. In de documentaireserie staan de verhalen centraal van een aantal bijzondere inwoners van dit geweldige natuurgebied. Zoals keuterboer Heimen. Heimen boert nog graag op de ouderwetse manier zoals dat in de jaren vijftig het geval was in ons land.


Docu: Als Mara lacht

NPO 2
20:25 uur

In de aangrijpende documentaire Als Mara lacht maken we kennis met de 25-jarige Mara, die lijdt aan de ziekte van Ulrich - een bindweefselziekte die je spieren doet verslappen. Ze zit in een rolstoel en wordt 24 uur per dag door haar ouders verzorgd. Na een periode waarin ze volledig afhankelijk is van beademingsapparatuur, begint ze te twijfelen aan de kwaliteit van haar leven.


Tv-première: Kursk

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de tv-première van de film Kursk te zien. In 2000 zinkt de Russische nucleaire onderzeeër Kursk na een explosie naar de bodem van de Barentszzee. Aan boord weten 23 van de 118 bemanningsleden zich in veiligheid te brengen. Hun zuurstof dreigt langzaam op te raken. Hoewel de Russische marine er met zijn verouderde materiaal niet in slaagt de mannen te bevrijden, slaan ze alle buitenlandse hulp af. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


Het Familiediner: vreemd incident

NPO 1
21:30 uur

In deze aflevering van Het Familiediner probeert Bert van Leeuwen weer twee familieruzies op te lossen met een familiediner. Iedere zondag drinken de Brabantse broers Tien en René koffie met elkaar. Tot 2,5 jaar geleden, wanneer een vreemd incident de boel compleet verstoort tussen de twee. Het wordt nu tijd om dat te repareren. Ook de familie van Melissa kan de helpende hand van Bert van Leeuwen goed gebruiken.


URK!: kerkdienst vanuit huis

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van URK! krijgen de strenggelovigen te maken met kerkdiensten die ze vanuit huis moeten volgen. Ook op Urk heeft de pandemie inmiddels voet aan wal gezet. En dat betekent dat de strenggelovige Urkers de zondagse kerkdiensten noodgedwongen vanuit hun huiskamer moeten volgen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: documentaire Als Mara lacht, nieuwe aflevering Het Familiediner of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier