Grey's Anatomy seizoen 17 vanaf dinsdag te zien op Net5

Grey's Anatomy seizoen 17 vanaf dinsdag te zien op Net5
Vervolg van populaire ziekenhuisserie

Kijktip :

Vanaf dinsdag 2 februari is, na de start van het vierde seizoen van de spin-off Station 19, ook het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy te zien op Net5. De ziekenhuisserie is nog altijd immens populair en staat nu in het teken van het coronavirus.

Jonge chirurgen
In Grey's Anatomy volgen we een aantal jonge chirurgen in zowel hun professionele als hun persoonlijke leven. Ze zijn werkzaam in het Grey Sloan Memorial-ziekenhuis in Seattle, in het noordwesten van de Verenigde Staten. Omdat de seizoenen altijd vlak na de opnames worden uitgezonden, is deze zeventiende reeks actueler dan ooit - vanwege het coronavirus.

Op zijn kop
De chirurgen weten niet wat ze overkomt als het levensgevaarlijke coronavirus ook in Seattle voet aan de grond krijgt. Een maand na het begin van de pandemie is het leven in het ziekenhuis en dat van de chirurgen volledig op zijn kop gezet. Het is alle hens aan dek als Bailey, Meredith en de rest van de dokters zich in de frontlinie van een nieuw tijdperk bevinden.

Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy is vanaf dinsdag 2 februari wekelijks om 21.25 uur te zien op Net5 (de eerste week met een dubbele aflevering).


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Grey's Anatomy seizoen 17 vanaf dinsdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier