Dinsdag in Crisis in de tent: gaycafé verandert in testlocatie

Dinsdag in Crisis in de tent: gaycafé verandert in testlocatie
De Lollipop is een icoon in Tilburg

Kijktip :

Dinsdagavond (2 februari) is er weer een nieuwe aflevering van Crisis in de tent te zien op SBS6. Topchef Herman den Blijker en zakenvrouw Annemarie van Gaal helpen deze week gaycafé De Lollipop, een icoon in Tilburg. Door de coronacrisis loopt het beroemde café veel inkomsten mis.

Crisis in de tent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Roze Maandag
De Lollipop is altijd het bruisende middelpunt van de Roze Maandag, maar richt zich naast het homopubliek ook op heteroseksuelen. Het echtpaar Jeroen en Fransjan runt het café met veel liefde en bouwden hiermee een grote, vaste klantenkring op. Naast de horecasluiting mist De Lollipop echter ook veel inkomsten door de afgelasting van grote evenementen als carnaval, het Festival van het Levenslied en kermis van Tilburg.

Testlocatie
Er kan geen afhaalpunt worden gemaakt omdat Jeroen en Fransjan geen keuken hebben en ook bezorgen is onmogelijk. Daardoor hebben ze al maanden geen inkomsten. Het café valt bijna om en dus is de hulp van Herman en Annemarie zeer welkom; zij laten de ondernemers zien dat ze het ook over een andere boeg kunnen gooien. Er wordt besloten een corona-testlocatie op te zetten voor Jeroen en Fransjan, De Lollipop-up. Dat blijkt echter een moeizaam proces te zijn.

Crisis in de tent is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Crisis in de tent: gaycafé verandert in testlocatie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier