Prachtige documentaire The Life of Fathers dinsdag te zien op NPO 2

Prachtige documentaire The Life of Fathers dinsdag te zien op NPO 2
Alleenstaande vaders met migratieachtergrond

Kijktip :

Op de late dinsdagavond van 2 februari is er op NPO 2 een even prachtige als aangrijpende documentaire te zien. In The Life of Fathers krijgen we een kijkje in het leven van alleenstaande vaders met een migratieachtergrond.

The Life of Fathers gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Visuele reis
In deze documentaire maakt fotograaf Marwan Magroun een visuele reis. Hij neemt de kijker mee op een trip naar alleenstaande vaders. Magroun moest zelf het grootste deel van zijn jeugd doorbrengen zonder de aanwezigheid van een vader. In The Life of Fathers zoekt hij naar antwoorden en verhalen over het vaderschap.

Niet betrokken
Met de documentaire probeert Magroun ook een ander beeld van de vaders met een migratieachtergrond te vertellen. "In onze samenleving heerst nog altijd een hardnekkig stigma over vaders met een migratieachtergrond: in die perceptie zijn ze vaak afwezig óf niet betrokken bij de opvoeding," aldus Marwan.

De documentaire The Life of Fathers is op dinsdag 2 februari om 22.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de hele documentaire The Life of Fathers terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige documentaire The Life of Fathers dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier