Bloedstollende actiethriller Body of Lies zie je dinsdag op Veronica

Bloedstollende actiethriller Body of Lies zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

De topregisseurs staan al jaren in de rij om met Leonardo DiCaprio te werken en in 2008 wist Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) de wereldster te strikken voor een rol in de bloedstollende thriller Body of Lies. Deze film is dinsdag te zien op Veronica en je kunt Body of Lies streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Body of Lies gaat over Roger Ferris, de beste agent binnen de Amerikaanse inlichtingendienst. Hij vertrouwt zijn leven toe aan CIA-veteraan Ed Hoffman. Een terrorist heeft bomaanslagen over de hele wereld gepland en Ferris moet infiltreren in de wereld van illegale financiering en wanhopige martelaars. Hij sluit een instabiel verbond met het hoofd van de Jordaanse geheime dienst. Zijn missie voert hem langs Irak, Jordanië, Washington en Dubai. Hoe dichter Ferris bij zijn doel komt, hoe meer hij in een duister doolhof belandt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Bij een productie van Ridley Scott met hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio en Russell Crowe verwacht je eigenlijk niets minder dan een topfilm. Helaas komt Body of Lies niet altijd even goed uit de verf, maar niettemin is het een spannende productie geworden die je het grootste deel van de tijd op het puntje van je stoel houdt. Scott weet de spanning vakkundig te balanceren en dient het verhaal met veel plezier op. DiCaprio en Crowe hebben allebei weleens beter geacteerd, maar weten toch geloofwaardige rollen neer te zetten.

Cast
Naast Leonardo DiCaprio (The Revenant) en Russell Crowe (The Nice Guys) zijn ook Mark Strong (1917) en Golshifteh Farahani (Exodus: Gods and Kings) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ridley Scott (The Martian).

Body of Lies (2008) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op dinsdag 2 februari om 22.50 uur te zien op Veronica. Genre: actie, drama, thriller. Speelduur: 128 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bloedstollende actiethriller Body of Lies zie je dinsdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV