Zenuwslopende actiefilm Safe House woensdag te zien op Veronica

Zenuwslopende actiefilm Safe House woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Netflix

Kijktip :

Waar Denzel Washington voor de eeuwwisseling vooral furore maakte in prachtige dramafilms, gooide hij het deze eeuw opeens over een andere boeg. De Hollywoodlegende verscheen in de ene na de andere actiefilm - en met succes, zoals Safe House laat zien. Deze film is woensdag te zien op Veronica en je kunt Safe House streamen via onder meer Amazon Prime en Netflix.

Het verhaal
De overgelopen CIA-agent Tobin Frost, die staatsgeheimen verkoopt, wordt al jaren opgejaagd. Als hij in Zuid-Afrika wordt gepakt, wordt hij ondergebracht in het lokale Safe House (een schuilplaats van de CIA), waar Matt Weston de leiding heeft. Als Frost nog maar net binnen is wordt het Safe House aangevallen. Nog maar net kunnen Weston en Frost ontsnappen. Terwijl ze worden achtervolgd door deze huurmoordenaars, probeert Weston er achter te komen wie er achter dit complot zit.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Safe House haalt het niet bij andere moderne actieklassiekers met Denzel Washington in de hoofdrol, zoals Man on Fire (2004) en The Equalizer (2014). Toch is dit gewoon een oerdegelijke Hollywoodproductie, met een prima rol van Washington. De wisselwerking met de andere hoofdrolspeler, Ryan Reynolds, is een genot om te zien. Ook bevat Safe House meer dan genoeg spanning en actie om de liefhebbers tevreden te houden. Een prima filmpje voor thuis op de bank.

Cast
Naast Denzel Washington (Training Day) en Ryan Reynolds (Deadpool) zijn ook Vera Farmiga (The Conjuring) en Brendan Gleeson (Paddington 2) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Daniel Espinosa.

Safe House (2012) wordt beoordeeld met een 6,7 op IMDb en is op woensdag 3 februari om 22.45 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 115 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zenuwslopende actiefilm Safe House woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier