Omroep MAX kondigt laatste seizoen Dokter Deen aan

Omroep MAX kondigt laatste seizoen Dokter Deen aan
Zou Maria Deen nog leven?

Nieuws :

Aan het begin van het laatste seizoen van de dramaserie Dokter Deen wordt duidelijk of hoofdrolsteelster Maria Deen (Monique van de Ven) nog leeft na de hartaanval aan het eind van seizoen 3. De serie gaat over het leven van Vlielands bevlogen huisarts Maria Deen.

Net op het moment dat Maria Oscar (Leopold Witte) ten huwelijk wilde vragen, kreeg ze een hartaanval. Aan het begin van het vierde seizoen is een kort vervolg op dat moment te zien. Ze moet een zware operatie ondergaan, maar de afloop daarvan is onzeker. De rest van het seizoen speelt zich vier jaar later af.

:[article:img](src:"dokter-deen-maria.jpg" title:"Monique van de Ven als Maria Deen")

Maria’s zoon Robbert (Jelle de Jong) en zijn vriendin Pip (Abbey Hoes) hebben de huisartspraktijk overgenomen. Maria’s dochter Isa (Markoesa Hamer) en haar man Freek (Oren Schrijver), de dominee, hebben hun intrek genomen in het huis van Dokter Deen. Daar zorgen ze voor Femke, het kind van Maria’s derde kind Wendy (Lisa Smit), en voor Moeder Deen (Pleunie Touw). Nieuwe acteurs dit seizoen zijn Maartje van de Wetering, Maartje Remmers en Mingus Dagelet.

Het is onduidelijk hoe het met Maria is en of ze nog leeft. Moeder Deen vraagt er voortdurend naar, maar iedereen geeft haar een ander antwoord. Moeder Deen is ervan overtuigd dat ze dood is. Haar geestestoestand gaat hard achteruit en Isa wil haar het liefst naar een verzorgingshuis sturen, maar Moeder Deen wil daar niets van weten. Verder is het huwelijk van Isa en Freek is sleets geworden, studeert Wendy diergeneeskunde en gaat het slecht met de gezondheid van hun oom Jan Barendtsz. En dan gebeurt er iets totaal onverwachts...

Dokter Deen is vanaf donderdag 1 maart wekelijks om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV