Serierecensie: in Filthy Rich maakt Praise the Lord en rijkdom niet gelukkig

Serierecensie: in Filthy Rich maakt Praise the Lord en rijkdom niet gelukkig
Soap-achtige dramaserie met Sex and the City-ster Kim Cattrall

Film :

Sinds 2 februari staat de serie Filthy Rich op Movies & Series XL van Ziggo. Een doorstart van de populaire hitserie Sex and the City zag ze niet zitten, maar Kim Cattrall is wél te zien in deze typisch Amerikaanse, soap-achtige dramaserie over geloof, hoop en liefde - en héél veel geld. Lees hier de serierecensie van Filthy Rich.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Margaret Monreaux
Filthy Rich draait om de plotse dood van een rijke evangelist (Gerald McRaney), die samen met zijn vrouw Margaret (Cattrall) de eigenaar is van een succesvol tv-netwerk. Na zijn overlijden duiken er drie buitenechtelijke kinderen op, en ook zij blijken recht te hebben op een deel van de erfenis.

Onder andere Kim Cattrall, Melia Kreiling en Aaron Lazar in de serie 'Filthy Rich'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
In deze typische Amerikaanse soap opera vieren schandalen, leugens, jaloezie, vreemdgaan, afgunst en zelfs moord hoogtij. Een steenrijke familie die langzaam uit elkaar valt in het decor van geloof, halleluja, praise the Lord en heel veel geld. Met uitstekende vertolkingen van Corey Cott, die de rol van zoon Eric Monreaux vertolkt, en natuurlijk diva Kim Cattrall, die het leukst acteert als ze heel boos of vals is. De afleveringen zijn echter wat rommelig en zelfs slordig - van de hak op de tak springen - en niet altijd even boeiend. Het einde is niet heel verrassend, maar mensen die soap-achtige series leuk vinden gaan aardig genieten. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Kim Cattrall (Meet Monica Velour) en Melia Kreiling (Guardians of the Galaxy) zijn ook Corey Cott (The Good Fight) en Gerald McRaney (Dolly Parton's Heartstrings) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Tate Taylor (The Help).

Vanaf 2 februari 2021 kun je Filthy Rich streamen via Ziggo Movie & Series XL. Genre: Drama. Deze serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 45 minuten. IMDb-score 6,1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: in Filthy Rich maakt Praise the Lord en rijkdom niet gelukkig of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier