Woensdag in Jinek: Attje Kuiken over GGD datalek debat

Woensdag in Jinek: Attje Kuiken over GGD datalek debat
De gasten van woensdag 3 februari

Kijktip :

Hugo de Jonge moest zich vandaag verantwoorden in in de Tweede Kamer, vanwege het GGD datalek. Tweede Kamerlid Attje Kuiken vertelt hoe dit is gegaan. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - woensdag 3 februari

  • Sinds corona snakken we naar huisje, boompje én ook een beestje. We kopen massaal coronakatten of lockdownlabradors. Helaas heeft deze populariteit ook een keerzijde. Hondenfokkers halen te jonge en zieke broodfokhondjes uit landen als Hongarije en verkopen die door in Nederland. Dit levert vaak zieke en zelfs gevaarlijke hondjes op. Hondenliefhebbers Antoinnette Scheulderman en Fatima Moreira de Melo vertellen samen met Karen Soeters van House of Animals waar je op moet letten.
  • Bravoure en nonchalance, daarmee irriteerde Hugo de Jonge de Tweede Kamer vorige week, toen hij reageerde op de datalekken bij de GGD. Vandaag draaide hij 180 graden. We praten na met Attje Kuiken, Tweede Kamerlid voor de PvdA, politiek verslaggever Marieke van de Zilver en techjournalist Daniël Verlaan.
  • De zeer verslavende drug crystal meth maakt een zorgelijke opkomst in Nederland. In de documentaire ‘Breaking Meth’ van Jessica Villerius is het gevaar en de bestrijding van crystal meth te zien. Hoofd Landelijke Recherche Andy Kraag en ervaringsdeskundige Rick Verhagen schuiven vanavond aan.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Attje Kuiken over GGD datalek debat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier