Slotaflevering Iedereen is van de wereld zie je vrijdag op SBS6

Slotaflevering Iedereen is van de wereld zie je vrijdag op SBS6
Jan Versteegh presenteert ludieke quiz

Kijktip :

Vrijdagavond (5 februari) is de laatste aflevering van de ludieke quiz Iedereen is van de wereld te zien op SBS6. Ook in deze slotaflevering proberen enkele bekende Nederlanders weer een mooie reis te winnen voor een onbekende teamgenoot.

Iedereen is van de wereld gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Mensenkennis
In de quiz test presentator Jan Versteegh de twee teams, die allebei bestaan uit drie deelnemers, op hun feiten- en mensenkennis. Dit gebeurt aan de hand van een aantal hilarische fragmenten, die over de hele wereld opgenomen zijn. Aan de deelnemers de taak om al die mensen uit verschillende landen en culturen goed in te schatten. Welk antwoord geven zij op de vraag?

Lees verder onder de video's.

De teams
In de laatste aflevering bestaat het eerste team uit cabaretier Najib Amhali, presentatrice Britt Dekker én casinomedewerker Anita. Ze proberen zoveel mogelijk reiskilometers te verdienen zodat Anita haar droomreis naar Las Vegas kan maken. Het tweede team, bestaande uit acteur Leo Alkemade, de Vlaamse cartoonist Jeroom Snelders en docent Renato, probeert een mooie reis naar Zuid-Afrika voor Renato te winnen.

De slotaflevering van Iedereen is van de wereld is op vrijdag 5 februari om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Iedereen is van de wereld terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV