Vanavond op tv: StukTV in Marble Mania, nieuw programma Erik Scherder onderzoekt

Vanavond op tv: StukTV in Marble Mania, nieuw programma Erik Scherder onderzoekt
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 4 februari

Kijktip :

Vriend en vijand zijn verbaasd door het kijkcijfersucces van de knikkershow Marble Mania op SBS6. Vanavond is het de beurt aan de heren van StukTV om de strijd met elkaar aan te gaan. Verder onder meer het nieuwe programma Erik Scherder onderzoekt. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 4 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van waarde: mosselen

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Keuringsdienst van waarde worden mosselen onder de loep genomen. De Keuringsdienst vaart mee met een mosselvisser, die zich eigenlijk liever landbouwer op zee noemt. Alle mosselverwerkers zitten in Zeeland. Er volgt een bezoek bij een verwerker die een nat pakhuis op de Oosterschelde laat zien. Ook worden mosselen uit Ierland gespoeld met Oosterscheldewater.


Nieuw: Erik Scherder onderzoekt

NPO 2
20:30 uur

In het nieuwe programma Erik Scherder onder zoekt legt de bekende professor oude tegeltjeswijsheden onder de loep. Hij zoekt naar wetenschappelijke bewijzen voor volkse waarheden. Is gedeelde smart bijvoorbeeld ook echte halve smart? Waarom maakt onbekend, zo onbemind? En klopt het wel dat we eerst willen zien voordat we het echt geloven?


Marble Mania: StukTV-mannen

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Marble Mania gaan Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt van het YouTubekanaal StukTV de knikkerstrijd met elkaar aan. Elke ronde in Marble Mania begint met een behendigheidsspel. De winnaar verdient drie knikkers voor de geluksbaan die erop volgt. De nummers twee en drie krijgen er twee en één. Met de resultaten in de geluksbanen krijgen de deelnemers punten. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale.


Nieuw: S.W.A.T. seizoen 4

Veronica
20:30 uur

Vanavond start het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse actieserie S.W.A.T. op Veronica. Terwijl Black Lives Matter-demonstranten in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen de straten vullen en de uitbraak van het coronavirus Los Angeles dreigt te sluiten, denkt Hondo terug aan de Rodney King-rellen in 1992 en een reeks bombardementen die de stad op scherp hebben gezet.


Docu: Ons moederland

NPO 2
22:40 uur

De documentaire Ons moederland schetst aan de hand van het dagelijks leven van Constant Kusters, de omstreden politiek leider van de extreemrechtse partij de Nederlandse Volks-Unie, een beeld van de Nederlandse samenleving en haar omgang met 'de ander' door de eeuwen heen. Constant Kusters is naast de voorman van de extreemrechtse partij NVU een toegewijd huisvader.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: StukTV in Marble Mania, nieuw programma Erik Scherder onderzoekt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV