SBS 6 doet verslag van Olympische Winterspelen in Hart van Oranje

SBS 6 doet verslag van Olympische Winterspelen in Hart van Oranje
Dagelijkse updates vanuit Pyeongchang

Sport :

Tijdens de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang heeft SBS 6 dagelijks twee korte uitzendingen met het laatste nieuws en terugkerende reportages. Evelien de Bruijn, een van de presentatoren van Hart van Nederland, presenteert het programma Hart van Oranje.

De Bruijn brengt het laatste nieuws en spreekt bij de huldigingen met sporters en familie, vrienden en fans. Ook voormalig hockeysters Naomi van As en Ellen Hoog leveren een bijdrage aan Hart van Oranje. In hun rubriek 'Op pad met Naomi en Ellen' nemen de twee op geheel eigen wijze een kijkje in Pyeongchang.

Ellen Hoog en Naomi van As

Cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop ontvangen medaillewinnaars in hun oranje taxi. Tijdens dit moment hebben de sporters even tijd om bij hun prestaties stil te staan.

Hart van Oranje is vanaf donderdag 8 februari tussen 22:50 en 22:55 uur te zien op SBS 6. Daarna dagelijks van 18:20 tot 18:25 uur en tussen 22:50 en 22:55 uur. Lees alle informatie over de verschillende sporten en de live-uitzendingen in de Olympische Spelen-special van Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SBS 6 doet verslag van Olympische Winterspelen in Hart van Oranje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV