Cabaretvoorstelling Onze Henry van Henry van Loon zaterdag te zien op SBS6

Cabaretvoorstelling Onze Henry van Henry van Loon zaterdag te zien op SBS6
Acteur uit De Luizenmoeder ook op de planken succesvol

Kijktip :

Sinds hij in De Luizenmoeder te zien was, is het snel gegaan met de carrière van acteur én cabaretier Henry van Loon. Hij debuteerde al in 2011 in het theater, maar nog nooit was er zo veel belangstelling als voor zijn laatste show Onze Henry.

Onze Henry van Henry van Loon gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Brabantse roots
Met deze voorstelling toerde Van Loon in 2018 en 2019 door de Nederlandse theaters, op het moment dat De Luizenmoeder de piek van zijn populariteit had bereikt. Zo leerden veel theatergangers Van Loon beter kennen, want hij vertelt veel persoonlijke verhalen in deze show. Zo zoomt hij onder meer in op zijn Brabantse roots.

Lees verder onder de video's.

Cabaretshows
Zaterdagavond is de voorstelling voor het eerst op televisie te zien, en wel bij SBS6. Daar waren de afgelopen weken al meer cabaretshows te zien, van onder anderen Ronald Goedemondt, Patrick Laureij en Lenette van Dongen. Deze week is het dus opnieuw genieten van een show die volgens De Telegraaf "absurdisme met een zeer oprechte rode draad over dat wat echt telt in het leven vermengd".

De voorstelling Onze Henry van Henry van Loon is op zaterdag 6 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de show Onze Henry van Henry van Loon terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Onze Henry van Henry van Loon zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier