Nieuw programma Podium Pop Up vanaf zaterdag te zien op NPO 2

Nieuw programma Podium Pop Up vanaf zaterdag te zien op NPO 2
Speciale serie miniconcerten

Kijktip :

Vanaf zaterdag 6 februari is het nieuwe programma Podium Pop Up te zien op NPO 2. Temidden van de coronacrisis zorgt dit programma toch nog voor het nodige muzikale vertier: musici met een verschillende achtergrond geven een gezamenlijk miniconcert.

Podium Pop Up gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bijzondere locatie
De concerten zijn opgenomen op een bijzondere locatie en geven je thuis toch nog het theater- en concertgevoel. In elke aflevering bezoekt een bekende naam uit de kunst- en cultuursector een plek waar hij of zij een warme band mee heeft. Hier wordt, samen met een gezelschap, gemusiceerd voor de werknemers.

Annet Malherbe
Deze unieke reeks concerten wordt afgetrapt door actrice Annet Malherbe, die we onder meer kennen uit Jiskefet en Gooische vrouwen. Zij verrast samen met Club Classique het personeel van restaurant Hotel De Goudfazant met een optreden. Hiermee hopen ze de werknemers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden.

Podium Pop Up is vanaf zaterdag 6 februari wekelijks om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Podium Pop Up terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Podium Pop Up vanaf zaterdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier