Donderdag in Op1: Albert Verlinde over carrièreswitch naar de politiek

Donderdag in Op1: Albert Verlinde over carrièreswitch naar de politiek
Dit zijn de gasten van donderdag 4 februari

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 4 februari 2021

  • Afgelopen december besloot Albert Verlinde te stoppen als directeur van het grootste musicalproductiebedrijf van Nederland, om zich op de politiek te richten. In januari werd hij namelijk beëdigd als raadslid voor de VVD in Vught. Waar hij eerst grote musicals als Edith Piaf en Tina Turner de Musical produceerde, maakt hij zich nu druk om Theater de Speeldoos en de toekomst van de N65. Vanavond bij Op1 vertelt hij over zijn eerste ervaringen in de gemeenteraad.

  • Al sinds halverwege oktober moet de horeca haar deuren gesloten houden. Nu woensdag 3 feberuari bekend is gemaakt dat de lockdown met een maand wordt verlengd, komt daar voorlopig geen verandering in. Dat betekent echter niet dat Michelinsterren winnende chefs Ron Blaauw en Erik van Loo stil zitten. Samen met een aantal andere koks zorgen ze ervoor dat mensen thuis hun topgerechten kunnen maken. Vanavond bij Op1 vertellen de chefs hoe iedereen straks de lekkerste maaltijden op tafel kan zetten.

  • Volgens topondernemers Yves Gijrath en Michel Perridon koersen we af op het failliet van de BV Nederland. Ze vinden het onbegrijpelijk dat er in de strijd tegen corona niet veel meer wordt gedaan met de Nederlandse ondernemersgeest. Vanavond bij Op1 vertellen ze wat er volgens hen moet veranderen.

  • Medisch Directeur van Pfizer Marc Kaptein denkt dat we in het derde kwartaal van dit jaar al groepsimmuniteit bereiken. Nog even doorbijten, maar dan kunnen we na de zomer weer normaal doen. Vanavond bij Op1 vertelt Kaptein waarom hij denkt dat we dan van de ellende af zijn.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Albert Verlinde over carrièreswitch naar de politiek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV