Bioscooprelease Misfit 3 De Finale al heel snel op Netflix

Bioscooprelease Misfit 3 De Finale al heel snel op Netflix
Met Djamila, Niek Roozen en Bente Fokkens en vele bekende namen

Film :

Enorm goed nieuws! Misfit 3: De Finale staat binnenkort op Netflix. Erg jammer, maar de lockdown gooide roet in het eten waardoor het grote publiek nauwelijks de kans kreeg om deze vrolijke komedie en muziekfilm op het witte doek te zien. De release op Netflix is nu aanstaande, en er is meer goed nieuws.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Internationale muziekwedstrijd TMA's
Het verhaal gaat na Misfit 1 & 2 verder met Julia, Nick en Sterre. Ze beginnen het nieuwe schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1-positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara. De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen: het winnen van een belangrijke muziekwedstrijd.

Rico Verhoeven in de film 'Misfit 3: De Finale'

Netflix is Misfit!
Terwijl Misfit en Misfit 2 de streamingdienst Netflix al hebben gevonden, hebben de makers Splendid Film en NewBe beslist om het derde en laatste deel van de succesvolle reeks rechtstreeks op de streamingdienst met de rode N te laten verschijnen. En dat is al heel snel! Misfit 3: De Finale zou al in het voorjaar van 2021, op 23 april op de streamingdienst te zien zijn. Naast Djamila en Niek Roozen zijn ook Jolijn Henneman en Tinne Oltmans in deze film te zien. Belangrijke bijrollen zijn voor Fenna Ramos, Jill Schirnhofer, Bente Fokkens, Nienke van Dijk, Nick Schilder, Jeroen van Koningsbrugge, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder en Rico Verhoeven. Ook komt er een Netflix-Original serie over Julia, Nick en Sterre aan. Deze releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Vanaf 23 april 2021 is de film Misfit 3: De Finale te streamen op Netflix. Genre: Komedie, Muziek. Tijdsduur: 82 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV