Nieuw op Netflix in week 5: To All The Boys 3, Red Dot en meer kijktips

Nieuw op Netflix in week 5: To All The Boys 3, Red Dot en meer kijktips
Kijktips voor 6 t/m 12 februari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

Malcolm & Marie (nu op Netflix)

Netflix


Malcolm en Marie zijn een stel dat net een filmpremière heeft bezocht. Onderweg naar huis begint een gesprek dat luchtig begint, maar al snel serieuzer en daarmee feller wordt. Sterker nog: het gesprek mondt uit in een discussie die hun relatie op het spel zet. Lees hier waar je vanaf 5 februari Malcolm & Marie kunt kijken.

Lees dit weekend onze filmrecensie van Malcolm & Marie.

Little Big Woman (Nu op Netflix)

Netflix


Op Shoying's 70ste verjaardag komt ze erachter dat haar vermiste man Bochang is overleden. Het ergste is dat er een andere vrouw is die tot zijn laatste adem bij Bochang is gebleven. Lees hier waar je vanaf 5 februari Little Big Woman kunt kijken.

Strip Down, Rise Up (nu op Netflix)

Netflix


De film van regisseur Michèle Ohayon, genomineerd voor een Academy Award, volgt vrouwen van alle leeftijden en etnische achtergronden die trauma's en schaamte voor hun lichaamsbeeld proberen te genezen door middel van sensuele dans en gedurfde paaldanskunsten. Lees hier waar je vanaf 5 februari Strip Down, Rise Up kunt kijken.

Space Sweepers (nu op Netflix)

Netflix


Ruimteschip Victory is een van de vele schepen die leven van het bergen van ruimtepuin. Bemand met de geniale ruimtepiloot Tae-ho, de mysterieuze ex-ruimtepiraat Captain Jang, de ruimteschipingenieur Tiger Park en de opnieuw geprogrammeerde militaire robot Bubs, overtreft Ruimteschip Victory alle andere ruimtevegers. Lees hier waar je vanaf 5 februari Space Sweepers kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Space Sweepers.

News of the World (vanaf woensdag)

Netflix


De nasleep van de Amerikaanse Burgeroorlog. Een nieuwslezer reist door de staat Texas om het nieuws over de turbulente gebeurtenissen van de oorlog te verspreiden. Onderweg komt hij in aanraking met een jong weesmeisje, wier ouders werden vermoord door een Indiaanse stam. Hij tracht vervolgens het meisje naar haar familie in San Antonio te brengen. Lees hier waar je vanaf 10 februari News of the World kunt kijken.

Squared Love (vanaf donderdag)

Netflix


Een sterrenjournalist en rokkenjager begint zijn levenskeuzes te heroverwegen nadat hij valt voor een mysterieus model dat een dubbelleven leidt. Lees hier waar je vanaf 11 februari Squared Love kunt kijken.

Red Dot (vanaf donderdag)

Netflix


David en Nadja, een stel van eind twintig, worstelt met hun huwelijk. Als Nadja zwanger wordt, doen ze een poging om hun relatie nieuw leven in te blazen en besluiten ze af te reizen naar de prachtige uitgestrekte gebieden in het noorden van Zweden voor een skitocht. Maar wat begon als een ruzie met twee lokale jagers, verandert langzaamaan in een nachtmerrie. Lees hier waar je vanaf 11 februari Red Dot kunt kijken.

To All The Boys: Always and Forever (12 februari)

Netflix


Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van de volwassenheid, brengen een paar levensveranderende reizen haar aan het nadenken: Hoe zal het leven met haar familie, vrienden en Peter eruit zien na haar afstuderen? Lees hier waar je vanaf 12 februari To All The Boys: Always and Forever kunt kijken.

Snowpiercer, S2 (aflevering 3 vanaf vrijdag)

Netflix


De serie speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. Aan boord is een klassensysteem ontstaan, waarbij de lagere klasse in opstand dreigt te komen. Bekijk hier waar je Snowpiercer kunt streamen.

Buried by the Bernards (vanaf vrijdag)

Netflix


In de dramaserie draait het om de langdurige vriendschap tussen Tully en Kate. De twee kennen elkaar al meer dan dertig jaar. Ze hebben lief en leed gedeeld, zijn door heel wat ups en downs gegaan en hebben twee volledig andere paden gevolgd. Waar de één koos voor faam en rijkdom, koos de ander voor het huwelijk en moederschap. Bekijk hier waar je vanaf 12 februari Buried by the Bernards kunt streamen.

Homeland, S8 (vanaf vrijdag)

Netflix


Claire Danes is de ster van Homeland als Carrie Mathison, een vastberaden CIA-agente die samenwerkt met Saul Berenson (Mandy Patinkin), de enige persoon die ze vertrouwt binnen de CIA. Bekijk hier waar je Homeland kunt streamen.

Verder op Netflix

  • Run On, S1 (10 februari)
  • The Misadventures of Hedi and Cokeman (10 februari)
  • Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (10 februari)
  • Capitani, S1 (11 februari)
  • Layla Majnun (11 februari)
  • Xico's Journey (12 februari)
  • Hate by Dani Rovira (12 februari)
  • Nadiya Bakes, S1 (12 februari)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix in week 5: To All The Boys 3, Red Dot en meer kijktips of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier