Slotaflevering Code van Coppens zondag te zien op SBS6

Slotaflevering Code van Coppens zondag te zien op SBS6
Belgen nemen nog één keer wraak

Kijktip :

Het hilarische en bij vlagen spannende programma Code van Coppens: de wraak van de Belgen was een redelijk succes op SBS6. Zondag (7 februari) is de laatste aflevering van dit seizoen te zien, waarin twee duo's van BN'ers tegen elkaar strijden in een escape room-opdracht.

Code van Coppens: de wraak van de Belgen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Seriemoordenaar
De escape room is niet alleen humoristisch, maar ook zenuwslopend. Wie weet er als eerste te ontsnappen? Deze week nemen de duo's Olcay Gulsen/Ruud de Wild en Viktor Brand/Jan Versteegh het tegen elkaar op. Ze zitten vast in het huis van een gestoorde seriemoordenaar en ze gaan tot het uiterste om als eerste te ontsnappen uit dit gruwelijke decor.

Lees verder onder de video's.

Mysteries
In elke aflevering is de opzet hetzelfde geweest, maar de uitvoering anders. De deelnemers moeten proberen te ontsnappen uit een kamer vol puzzels, wetenschappelijke experimenten en mysteries. Daarbij krijgen ze hulp van de Vlaamse broers Mathias en Staf Coppens. Ze hebben de proeven bedacht en sturen de duo's op hilarische wijze richting de uitkomst.

De slotaflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen is op zondag 7 februari om 20.20 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Code van Coppens: de wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Code van Coppens zondag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier