Nieuwe dramaserie A Teacher vanaf maandag te zien op FOX

Nieuwe dramaserie A Teacher vanaf maandag te zien op FOX
Gevaarlijke relatie

Kijktip :

FOX komt vanaf maandag 8 februari met een gloednieuwe dramaserie op de Nederlandse televisie: A Teacher. Centrale verhaallijn in deze serie is de gevaarlijke relatie tussen een lerares en een student van Westerbrook High School.

Onschuldig
Hoewel ze uiteindelijk belanden in een web van leugens, begint het allemaal vrij onschuldig. De nieuwe lerares Claire Wilson gaat aan de slag op de middelbare school en al snel kan ze goed opschieten met de charmante student Eric Walker. Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door nadat de student om hulp vraagt bij zijn docent.

Grenzen
Binnen de kortste keren worden belangrijke grenzen overschreden en ontstaat er een subtiel spel van het zorgen voor elkaar. De affaire brengt ze permanente schade toe, en die is voor hen, hun vrienden en familie onmogelijk te negeren. De hoofdrollen in deze serie worden vertolkt door Kate Mara en Nick Robinson.

De nieuwe serie A Teacher is vanaf maandag 8 februari wekelijks om 21.00 uur te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie A Teacher vanaf maandag te zien op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV