Geweldige avonturenfilm The Hunger Games: Catching Fire vrijdag te zien op Net5

Geweldige avonturenfilm The Hunger Games: Catching Fire vrijdag te zien op Net5
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Met het enorme succes van The Hunger Games in 2012 was een nieuwe franchise geboren. Jennifer Lawrence werd in één klap een wereldster en ze keerde het jaar erop al terug in de spektakelfilm The Hunger Games: Catching Fire. Dit epos is vrijdag te zien op Net5 en je kunt The Hunger Games: Catching Fire streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Een half jaar na haar overwinning houdt president Snow Katniss nauwlettend in het oog. Ze moet bewijzen dat de dubbele overwinning met Peeta een gevolg was van hun ondoorgrondelijke liefde voor elkaar en dat het geen opgezet spel was. De president is echter nog niet klaar met haar en de 75ste Spelen zullen het leven van Katniss voorgoed veranderen, zeker omdat ze als overwinnaar van de Spelen afscheid moet nemen van haar familie en vrienden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Jennifer Lawrence laat opnieuw zien dat de rol van Katniss Everdeen haar op het lijf geschreven is. Ze overtuigt als de stoere heldin van het verhaal, maar ook haar tegenspelers laten geweldig acteerwerk zien. Tal van grote sterren, die ook al in de eerste film te zien waren, komen opdraven. De veel te vroeg overleden grootheid Philip Seymour Hoffman maakt echter voor het eerst zijn opwachting en hij laat nog maar eens zien wat een gemis hij betekent voor de filmwereld. Er zijn echter nog tal van sterren in kleine bijrollen te zien, zoals Lenny Kravitz, Jeffrey Wright, Stanley Tucci en Donald Sutherland. Genieten dus.

Cast
Naast Jennifer Lawrence (American Hustle) en Josh Hutcherson (The Disaster Artist) zijn ook Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) en Elizabeth Banks (Pitch Perfect) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Francis Lawrence.

The Hunger Games: Catching Fire (2013) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is vrijdag 27 mei om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: actie, avontuur. Speelduur: 146 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geweldige avonturenfilm The Hunger Games: Catching Fire vrijdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV