Vrijdag in M: vooruitblik op de Super Bowl met Nederlandse artiesten en fans

Vrijdag in M: vooruitblik op de Super Bowl met Nederlandse artiesten en fans
De gasten van vrijdag 5 februari

Kijktip :

Dit weekend is het tijd voor het evenement waar vele miljoenen mensen jaarlijks naar uitkijken: de Super Bowl-finale. Deze keer spelen de Kansas City Chiefs en de Tampa Bay Buccaneers tegen elkaar, en in de talkshow M wordt alvast uitgebreid vooruitgeblikt met een aantal gasten.

Lees verder onder de video's.

De gasten in M - vrijdag 5 februari

  • Je zou het bijna vergeten, maar de Verenigde Staten hebben naast de verkiezingen nóg een evenement dat de tongen nogal losmaakt. En gelukkig heeft dat even niks met politiek of de coronacrisis te maken. In de nacht van zondag 7 op maandag 8 februari kan je weer kijken naar de Super Bowl-finale! De finale, die miljoenen kijkers over de hele wereld trekt, wordt gespeeld tussen de Kansas City Chiefs en de Tampa Bay Buccaneers, die sinds vorig jaar de Super Bowl-legende Tom Brady in het team hebben (de Messi of Ronaldo van het American Football). Een aanwinst waar je u tegen zegt, want sindsdien zijn de Buccaneers succesvoller dan ooit! Een spannende finale dus. En zoals we van de Super Bowl gewend zijn, wordt de rust opgevuld door bekende artiesten. Zondag is het de beurt aan The Weeknd (van de hit Blinding Lights). Samen met de grootste fans blikt M vooruit. Wie gaat de finale winnen? En wat is toch de magie van dit sportevenement?
  • Lady Gaga, Prince, Michael Jackson, Katy Perry… Allemaal stonden ze op het podium van de Super Bowl-finale. Aanstaande zondag is het de beurt aan The Weeknd, die tijdens de rust miljoenen kijkers op de bank gaat vermaken. Hoe komt het dat alle internationale sterren op het Super Bowl-podium willen staan? Samen met Edson da Graça duikt M in de rijke, muzikale geschiedenis die het sportevenement kent. En dat kan natuurlijk niet zonder muziek! Glennis Grace en Yori Swart kijken uit naar de finale en treden straks op.
  • De verkiezingen gaan door, zei minister Kajsa Ollongeren vorige week bij ons in de uitzending. "Juist omdat we heel veel extra maatregelen treffen. En omdat het zo belangrijk is dat er verkiezingen worden gehouden, ook als er bijzondere omstandigheden zijn." Maar is dat eigenlijk wel verstandig? Wat als veel kwetsbaren niet durven te stemmen? En zijn er genoeg vrijwilligers? M bespreekt deze vragen met Volkskrant-columnist Kustaw Bessems, politiek verslaggever van NRC Lamyae Aharouay en schrijver Bas Heijne.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in M: vooruitblik op de Super Bowl met Nederlandse artiesten en fans of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV