Vrijdag in Op1: Arjen Lubach over zijn laatste seizoen Zondag met Lubach

Vrijdag in Op1: Arjen Lubach over zijn laatste seizoen Zondag met Lubach
Dit zijn de gasten van vrijdag 5 februari

Kijktip :

Aanstaande zondag (7 februari) start Arjen Lubach met zijn nieuwe, en tevens laatste seizoen van Zondag met Lubach. Bij Op1 vertelt hij over het nieuwe seizoen en blikt hij terug op de afgelopen jaren. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn bij Op1.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van vrijdag 5 februari

  • Lilianne Ploumen wil met haar initiatiefwet een einde maken aan de loonkloof tussen mannen en vrouwen. Volgens Sander Schimmelpenninck werkt zo'n wet niet. Vanavond gaan ze samen in gesprek.
  • IC-arts Armand Girbes vind dat we het in deze coronapandemie ook moeten hebben over andere gezondheidsrisico's. We wijden alle zorg aan corona, maar is dat wel verstandig? Hij vertelt erover bij Op1.
  • Arjen Lubach begint zondag (7 februari) aan zijn laatste seizoen Zondag met Lubach. Waarom stopt hij ermee? Lubach is vanavond te gast bij Op1 om te vertellen over zijn plannen voor 2021.
  • Mathilde Willink was in de jaren zeventig de muze en vrouw van schilder Carel Willink. Over haar leven is nu een podcast-serie verschenen, Mathilde's Mysterie. Rond haar dood doen namelijk nog steeds vele geruchten de ronde. René Mioch, Imca Marina en Babs Assink vertellen er vanavond over.
  • De komende week krijgt Nederland te maken met bijzondere weersomstandigheden. Het wordt bitterkoud mét sneeuw. Helga van Leur, Joep Stassen en Marjolein Padmos houden van winters weer. De laatste twee hebben er zelfs hun sport van gemaakt.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op vrijdag 5 februari in handen van Astrid Joosten en Paul de Leeuw.

Op1 is elke werkdag en elke zondag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Arjen Lubach over zijn laatste seizoen Zondag met Lubach of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier