Vrijdag in Jinek: Ahmed Aboutaleb over de gevolgen van de lockdown

Vrijdag in Jinek: Ahmed Aboutaleb over de gevolgen van de lockdown
De gasten van vrijdag 5 februari

Kijktip :

De lockdown hakt erin voor veel mensen. En dan komt er ook nog een derde golf op ons af. Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, praat vanavond bij Jinek over de gevolgen van de lockdown voor zijn stad. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn bij Jinek.

De gasten in Jinek - vrijdag 5 februari

  • In Taiwan lijkt het alsof corona niet bestaat.Tony Junior trad daar op. Bij Jinek vertelt hij over zijn bijzondere tour.
  • De heren van DI-RECT zitten niet stil in deze lockdown. Vandaag verscheen hun nieuwe single: Wild Hearts. Vanavond schuiven ze aan bij Jinek en natuurlijk treden ze op. Ook vertellen ze hoe deze single tot stand is gekomen, en hoe het opnemen van een single gaat in coronatijd.
  • De Tweede Kamerverkiezingen gaan zo goed als zeker door. Floor Bremer vertelt bij Jinek over de voorbereidingen. Wat moet je allemaal regelen voor verkiezingen in coronatijd? En hoe doen andere landen dat? Ook vertelt ze over de eventuele verlenging van de avondklok.
  • Wat zijn de gevolgen van een verlenging van de avondklok? Daar praat Ahmed Aboutaleb vanavond over. De burgemeester van Rotterdam is veel in contact met mensen in zijn stad, om over eventuele problemen te praten.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Ahmed Aboutaleb over de gevolgen van de lockdown of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier