Seriedinsdag op FOX met afleveringen binnen een week na VS

Seriedinsdag op FOX met afleveringen binnen een week na VS
Empire en This Is Us terug!

Dinsdagavond is het vervolg van drie succesvolle series te zien op seriezender FOX. De afleveringen zijn binnen een week na de Amerikaanse premières te zien op FOX. Zo hoeven de fans niet lang te wachten op het vervolg van hun favoriete serie(s).

De muzikale avonturen van Cookie en Lucious worden vervolgd in Empire seizoen 4. Star, Alexandra en Simone zetten in het tweede seizoen van STAR nieuwe stappen op hun weg naar een muzikale carrière. En in de succesvolle Amerikaanse ‘dramedy’-serie This Is Us volgen eindelijk de antwoorden op een aantal prangende vragen.

Door series binnen een paar dagen na de uitzending op de Amerikaanse tv in Nederland uit te zenden hoopt FOX serieliefhebbers aan zich te binden. Op de meeste Nederlandse tv-zenders gaan Amerikaanse tv-series maanden of zelfs jaren later in première. De echte liefhebbers hebben de series vaak al op een andere manier gezien. Dat hoopt FOX te voorkomen door populaire series snel na de Amerikaanse uitzending op tv te brengen.

Ook series als The Walking Dead, Outcast, Prison Break en American Horror Story worden binnen een paar dagen al op FOX uitgezonden.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Seriedinsdag op FOX met afleveringen binnen een week na VS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV