Vanavond op tv: Superbowl 2021, start laatste seizoen Zondag Met Lubach en meer

Vanavond op tv: Superbowl 2021, start laatste seizoen Zondag Met Lubach en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 7 februari

Kijktip :

Vanavond gaan een aantal nieuwe televisieprogramma's van start. Zo start het laatste seizoen van het satirische programma Zondag Met Lubach waarin Arjen Lubach nog één keer de actualiteit onder de loep neemt rondom de Tweede Kamerverkiezingen. Ook gaat het nieuwe programma On Stage van start, waarin presentatrice Nadia Moussaid een podium biedt voor de Nederlandse podiumkunsten. Zin in nog meer spektakel? Kijk dan live naar de Superbowl 2021. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 7 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: On Stage

NPO 2
19:20 uur

In het nieuwe programma On Stage gooit presentatrice Nadia Moussaid samen met een hoofdgast de deuren wijd open voor Nederlandse muzikanten en kunstenaars en hijsen ze de Nederlandse podiumkunsten op het schild. Tijdens een uitzending kan alles: dans, theater, muziek en andere varianten van uitvoerende kunst. De optredende artiesten die we zullen zien zijn er allemaal op voorspraak van de hoofdgast, die met Nadia zijn keuze zal toelichten. Zo wordt er niet alleen een portret gemaakt van de smaak van die gast, maar ook een portret van makend Nederland. Henny Vrienten is de eerste hoofdgast. Vrienten treedt zelf op en heeft gasten uitgenodigd die we volgens hem niet mogen missen. Zoals de grote belofte Froukje, zangeres Eefje de Visser en oudgediende Tom America. Het gaat over taal, over poëzie, maar vooral over de jeugd, die door corona niet jong kan zijn, niet 'onbesuisd en onbevreesd', zoals alle popmuziek behoort te zijn. Elke zondag rond 19:25 uur op NPO 2.


Quiz: De Survival of the Fit-Test

NPO 3
19:50 uur

In de Survival of the Fit-Test worden de BN'ers in de studio en het publiek getest op hun kennis over de Nederlandse natuur. Presentatoren Menno Bentveld en Jurre Geluk stellen 25 meerkeuzevragen over onderwerpen als zwerfafval en stikstof, exotische muggen en wilde dieren in Nederland en de smaak van een pissebed. De BN'ers die meedoen aan de test zijn onder andere acteur Martijn Fischer, boer Ayoub, influencer Vonneke Bonneke en presentatrice Dieuwertje Blok. De Survival of the Fit-Test is volgens omroep BNNVARA "voor de die-hard natuurliefhebbers, de beginnende activisten en voor de beunhazen. Voor vogelaars en mierenneukers. Voor iedereen die voor het klimaat wil staken maar het nog niet heeft gedaan."


Slot: Code van Coppens

SBS 6
20:20 uur

Vanavond is de laatste aflevering van de spelshow 'Code van Coppens: de wraak van de Belgen', waarin twee duo's van bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een humoristische en zenuwslopende escaperoom-opdracht. Deze week spelen de duo's Olcay Gulsen & Ruud de Wild en Viktor Brand & Jan Versteegh tegen elkaar. Ze zitten vast in het huis van een gestoorde seriemoordenaar en gaan tot het uiterste om als eerste te ontsnappen uit de gruwelijke krochten van de moordenaar. De deelnemers aan dit programma moeten uit een kamer vol wetenschappelijke experimenten, puzzels en mysteries zien te komen. Ze worden achter de schermen geleid door de Belgische broers Staf en Mathias Coppens. Zij bedenken de proeven en helpen de duo's op komische wijze in hun zoektocht naar buiten.


Laatste seizoen: Zondag met Lubach

NPO 3
21:15 uur

Vanavond start het laatste seizoen van het satirische programma Zondag met Lubach, waarin Arjen Lubach de actualiteit onder de loep neemt. Rond de Tweede Kamerverkiezingen, die op 17 maart op het programma staan, maakt Arjen Lubach nog één serie van Zondag met Lubach. Zeven dagen nieuws komt in dertig minuten voorbij, satirisch geremixt door Lubach en zijn team. Lubach liet al eerder weten dat hij het stoppen van Zondag met Lubach niet ziet als een definitief afscheid van televisiesatire. "Ik denk dat ik namens het hele team spreek als ik zeg dat we trots zijn op het succes van Zondag met Lubach, maar we willen onszelf ook blijven vernieuwen. Daarom stopt ZML, maar ik denk al wel hard na over een nieuw programma," liet Arjen Lubach weten. Wekelijks rond 21:15 uur op NPO 3.


Stegeman op de Bres: geleend geld niet terug

SBS 6
21:25 uur

In deze aflevering van Stegeman op de Bres helpt Alberto Stegeman de sympathieke Toena, die geld uitleende dat bedoeld was voor een grafsteen en bijna niks terugkreeg. Een paar jaar geleden verloor Toena zijn broer en kreeg vanwege de erfenis een mooi bedrag op zijn rekening. Via familie komt hij in contact met ene Rita, die tijdelijk een geldbedrag nodig heeft. Toena wil wel helpen en leent haar uiteindelijk al zijn geld. Rita belooft Toena al jaren dat zijn geld terugkomt, maar ze betaalde tot op heden maar een klein deel terug. Toena heeft geen cent meer, en dat terwijl een deel van dat geld bestemd was voor de grafsteen van zijn overleden broer. Alberto schiet te hulp.


Live: Super Bowl 2021 (Buccaneers vs Chiefs)

ESPN
00:00 uur

Verslag van Super Bowl LV vanuit Tampa, tussen de Tampa Bay Buccaneers en de Kansas City Chiefs (Nederlands commentaar). Het national anthem wordt dit jaar gezongen door Eric Church en Jazmine Sullivan en de halftime show wordt verzorgd door The Weeknd.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Superbowl 2021, start laatste seizoen Zondag Met Lubach en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier