Vanavond op tv: huwelijksreis in Married at First Sight, nieuwe serie A Teacher

Vanavond op tv: huwelijksreis in Married at First Sight, nieuwe serie A Teacher
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 8 februari

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Married at First Sight gaan Rein en Danny op huwelijksreis. Verder is vanavond onder meer de nieuwe serie A Teacher te zien op FOX. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 8 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Het Gedoogdrama

NPO 2
20:25 uur

De documentaire Het Gedoogdrama gaat over de totstandkoming en de val van het eerste kabinet-Rutte, dat werd gesteund door de PVV. Daarin komt naar voren hoe traumatiserend deze bijzondere periode in onze politieke geschiedenis voor velen is geweest. Insiders vertellen openhartig hoe de gedoogconstructie tot stand kwam, hoe het CDA in tweeën brak, hoe het eraan toeging binnen de coalitie, en hoe de ondergang van het kabinet zich voltrok.


Married at First Sight: huwelijksreis Rein & Danny

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Married at First Sight zijn Rein en Danny op huwelijksreis in Griekenland. Daar leren ze elkaar steeds beter kennen. Vooral vandaag ziet Rein de 'ware' Danny tijdens een speciale excursie. Mick en Daisy vieren hun bruiloft en gast Monique Smit heeft er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen met deze Amsterdamse match. Voor de verliefde Lars en Lizzy zit de huwelijksreis er al bijna op.


Familie Gillis: imperium breidt uit

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Familie Gillis: massa is kassa is te zien dat multimiljonair Peter Gillis een nieuw vakantiepark koopt en daarmee zijn imperium uitbreidt van tien naar elf parken. Terwijl Peter samen met zijn rechterhand Frans op zoek gaat naar geschikte parkmanagers, krijgt Nicol een verontrustend telefoontje van haar moeder. Peter is het beu dat de caravans tijdens zijn controles nooit op orde zijn, daarom roept hij een keurmerk in het leven.


Sciencefiction: The Hunger Games: Catching Fire

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de film The Hunger Games: Catching Fire uit. Na haar overwinning in de jaarlijkse Hongerspelen met haar metgezel Peeta Mellark is Katniss Everdeen veilig naar huis teruggekeerd. Deze overwinning betekent echter dat ze opnieuw weg moeten en hun familie moeten achterlaten om op een overwinningstournee door de districten te trekken. Onderweg merkt Katniss dat een opstand op til is en president Snow dreigt met vergelding.


Nieuw: A Teacher

FOX
21:00 uur

De nieuwe dramaserie A Teacher gaat over de leugens van de gevaarlijke relatie tussen een lerares en een student van Westerbrook High School. Het begint vrij onschuldig, met een nieuwe lerares en een charmante student. Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door nadat de student om hulp vraagt bij zijn docent. Vervolgens worden grenzen overschreden en ontstaat er een subtiel spel van het zorgen voor elkaar.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: huwelijksreis in Married at First Sight, nieuwe serie A Teacher of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV