Dinsdag 9 februari in Crisis in de tent: abonnement op maaltijden

Dinsdag 9 februari in Crisis in de tent: abonnement op maaltijden
Herman den Blijker en Annemarie van Gaal schieten te hulp

Kijktip :

De coronacrisis blijft maar aanhouden en de situatie voor de horeca is uitzichtloos. En dus hebben Herman den Blijker en Annemarie van Gaal nog altijd genoeg werk te doen in het programma Crisis in de tent. Deze week helpen ze Miriam (40) en Ron (54) met hun fine dining-restaurant in Houten.

Crisis in de tent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Indonesische keuken
Het is lastig om fine dining in een afhaalbakje te stoppen. Daarom is restaurant MIRO, geleid door Miriam en Ron, sinds de lockdown noodgedwongen overgestapt op de Indonesische keuken. Die gerechten kun je veel makkelijker gereed maken om afgehaald te worden, maar Ron wordt hier niet vrolijk van: de geuren van de Indonesische keuken roepen nare herinneringen aan zijn jeugd op.

Abonnement
Mirjam probeert de positiviteit echter levend te houden door het restaurant elke week te 'reinigen' met brandende salie. In financieel opzicht is er echter weinig reden voor een positieve vibe: de zaak staat er slecht voor en dus bedenkt Herman een plan waarbij klanten een abonnement op de maaltijden van MIRO kunnen nemen. Met Annemarie houdt hij een wedstrijd wie de meeste leden kan werven.

Crisis in de tent is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV