Kijkcijferkanon Wie van de 3 keert op zondag 7 maart terug met nieuw seizoen

Kijkcijferkanon Wie van de 3 keert op zondag 7 maart terug met nieuw seizoen
Wordt Ryanne van Dorst opnieuw de winnaar?

Nieuws :

Nog even geduld en dan kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van Wie Van De 3. Britt Dekker, Martien Meiland, Najib Amhali en Ryanne van Dorst zijn opnieuw te zien in het spel als panelleden.

Heb je Wie Van De 3 gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv of KIJK.nl.

Wie is de echte fakir of straaljagerpiloot?
In de show moeten de panelleden raden wie van de drie kandidaten daadwerkelijk de persoon is die wordt beschreven. Twee kandidaten proberen de panelleden dus om te tuin te leiden. Zo moeten Britt, Martien, Ryanne en Najib door goede vragen te stellen bijvoorbeeld ontdekken wie de echte fakir, ambulancebroeder of straaljagerpiloot is. Wendy van Dijk is ook in het komende seizoen van Wie Van De 3 de presentatrice.

Martien Meiland denkt dat hij Ryanne kan verslaan
Martien Meiland kijkt in ieder geval uit naar de nieuwe reeks: “Ik heb enorm veel zin om te zien welke personages en beroepen ditmaal in de spotlights staan. Ik was misschien niet héél goed, maar ik weet wel zeker dat ik dit jaar Najib achter me ga laten. En zelfs Ryanne verslaan lijkt me niet onmogelijk.” Ook Britt heeft weer zin in nieuwe afleveringen. “Het is echt een soort gratis theater als je naast Martien, Najib en Ryanne mag zitten. Ze zijn zo grappig! Ryannes mensenkennis is gestoord goed. En Martien kennende is hij zich al weken aan het voorbereiden, dus ik vlak hem ook niet uit voor de eerste plek.”

Het nieuwe seizoen van Wie Van De 3 is vanaf zondag 7 maart om 21.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijkcijferkanon Wie van de 3 keert op zondag 7 maart terug met nieuw seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier