Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik Vertrek, documentaire Rechts in beeld

Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik Vertrek, documentaire Rechts in beeld
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 9 februari

Kijktip :

Het komt misschien een beetje als een verrassing, want normaal is het programma altijd op vrijdag te zien, maar vanaf vanavond kun je op NPO 1 genieten van een nieuw seizoen van Ik Vertrek. Verder onder meer het eerste deel van het tweeluik Rechts in beeld. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 9 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: The Equalizer

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is de snoeiharde actiefilm The Equalizer te zien. Een voormalig geheim agent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Maar wanneer hij een jonge prostituee probeert te redden, krijgt hij problemen met de Russische maffia. Vanuit wraakgevoelens en om boete te doen voor de zonden uit zijn verleden, gaat hij als privédetective te werk om recht te zetten wat krom is en bij te springen waar de wet tekortschiet.


Nieuw: Filthy House SOS

TLC
20:30 uur

In het nieuwe programma Filthy House SOS proberen Jon en Brennan verwaarloosde huizen om te toveren tot een leefbare plek. Daarvoor verblijven ze die dagen in het huis waar de meeste mensen het nog geen seconde zouden uithouden. Een huis vol rotzooi, etensresten en krioelende insecten. Sommige huizen zijn zo smerig dat drastisch ingrijpen noodzakelijk is. Dat is dan ook de missie van Jon en Brennan.


Terug: Ik Vertrek

NPO 1
20:35 uur

Ik Vertrek is terug met zeven nieuwe afleveringen waarin Nederlanders hun eigen bestaan opgeven om in het buitenland te starten aan het avontuur van hun leven. In deze eerste aflevering is te zien dat huisschilder Carlos (48) en taxichauffeur Colinda (52) hun geliefde en vertrouwde Breda verruilen voor de Spaanse badplaats Bellreguard. Daar hopen ze een leven zonder regels en bemoeienis te kunnen leiden.


Crisis in de tent: abonnement als oplossing

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Crisis in de tent helpen topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal Miriam (40) en Ron (54) met hun restaurant in Houten. Restaurant MIRO is een fine dining restaurant, maar sinds de lockdown zijn ze noodgedwongen overgestapt op de Indonesische keuken, omdat het lastig is om fine dining in een afhaalbakje te stoppen.


Nieuw: Rechts in beeld

NPO 2
22:40 uur

In de tweedelige documentaire Rechts in beeld gaat tv- en filmmaker Frans Bromet op zoek naar vertegenwoordigers van verschillende rechtse stromingen, opiniemakers en partijen om hun toekomstbeeld van Nederland te horen. Bromet zoekt uit waar rechtse partijen, die bij de komende Tweede Kamerverkiezingen behoorlijk kunnen groeien, voor staan. Hij wil weten waarom rechtse politici vinden dat hij op ze moet stemmen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik Vertrek, documentaire Rechts in beeld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV