Woensdag in Hart in Aktie: taarten bakken met deels verlamde Judith

Woensdag in Hart in Aktie: taarten bakken met deels verlamde Judith
Wendy van Dijk bezorgt mensen onvergetelijke dag

Kijktip :

Woensdagavond is er weer een nieuwe aflevering van Hart in Aktie te zien op SBS6. In deze hartverwarmende uitzending verrast Wendy van Dijk onder meer de halfzijdig verlamde Judith (48), van wie taarten bakken haar grootste hobby is. Maar dat is om meerdere redenen niet altijd even makkelijk...

Hart in Aktie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Rudolph van Veen
Na het krijgen van twee TIA's belandde Judith in een rolstoel en dat brengt veel uitdagingen met zich mee. Ook haar oven is nog eens kapot, waardoor het beoefenen van haar hobby nóg lastiger wordt. Terwijl Judith samen met haar dochter een bakworkshop van Rudolph van Veen krijgt, gaat Wendy op pad om een nieuwe oven en bakspullen voor Judith te regelen.

Terminale kanker
Daarna bezoekt Wendy Maaike, die door haar terminale kanker niet lang meer te leven heeft. Ze regelt een Shire-paard en een mooie locatie voor een fotoshoot van Maaike met haar man Wim, haar eigen paard en een Shire. Tot slot ontmoeten we Toos, die met de opbrengsten van haar haakwerk steunpakketten voor arme ouderen maakt. Dit jaar kon ze weinig verkopen, maar Wendy schiet te hulp.

Hart in Aktie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Hart in Aktie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Hart in Aktie: taarten bakken met deels verlamde Judith of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier