Geruchtmakend Trump-boek wordt serie

Geruchtmakend Trump-boek wordt serie
Fire and Fury: Inside the Trump White House

Nieuws :

De Amerikaanse president Donald Trump staat vrijwel altijd in de belangstelling. Begin dit jaar kwam daar echter enorm groot nieuws bij toen journalist Michael Wolff zijn boek 'Fire and Fury' uitbracht, waarvan nu zelfs een tv-serie wordt gemaakt. Het boek schetst een Witte Huis vol onrust en chaos, met een uiterst incapabele president.

The Hollywood Reporter kwam als eerste met het nieuws naar buiten. Producent Endeavor Content heeft de film- en tv-rechten van het boek gekocht. De serie zal, net als het boek, het eerste, nogal hectische jaar van Trump als president volgen. De rollen moeten nog verdeeld worden en ook een releasedatum staat nog niet vast.

Fire

'Fire and Fury: Inside the Trump White House' bevat nogal wat geruchtmakende statements. Zo kwam onder meer naar voren dat Trump graag zijn tanden in een cheeseburger zet terwijl hij in bed ligt, kijkend naar drie tv-schermen met Amerikaanse nieuwszenders.

En, iets serieuzer: Trump en zijn vrouw Melania wilden eigenlijk helemaal niet in het Witte Huis wonen, maar op verkiezingsnacht kregen de twee toch de verrassing van hun leven: Trump won. Naar verluidt zou Melania hebben gehuild toen ze het nieuws voor het eerst hoorde. Trump zelf zag eruit alsof hij een spook had gezien, zo schreef Wolff. De journalist gaat de serie mede produceren.

Er is nog niets bekend over releasedata en casting. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info daarover.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geruchtmakend Trump-boek wordt serie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV